Trötter

Nu har jag varit vaken alldeles för länge. Skola, patetmarsch, gyckelfestival, jobbat hg + städöl. Snart 24 timmar. Sömnen som väntar är inte tillräckligt lång, men vad gör väl det. Det är dags för avslutningssittningen och vi ska va alla tillsammans igen. Mysigt. Roben för med sig en sjuk känsla av nostalgi, dock bara de underbara och härliga stunder man vill minnas, de andra har man förträngt och stoppat undan.


Jag har fått en ny mask. Den är blå. Och stor. Kanske ska köra mask-skämtet imorgon (idag) igen...

/L

Tidsbrist

Kom på för typ 1 timme sedan att min PA-klass har seminarie imorgon istället för på Tisdag som jag var så säker på. Panikläst om saker jag inte har en aning om, typ sjukanmälan och skit, som jag ska stå och informera om imorgon. Fett klantigt att inte kolla upp det innan. Hoppas dom har överseende med en trött studiefadder som läser direkt ur sina papper, och att dom överhuvudtaget kommer ihåg att seminariet är imorgon. Fast dom har antagligen bättre koll på sitt schema än vad jag har.

Annars försöker jag klämma in en saga i huvudet till seminariet imorgon. Det går sådär. Har mest huvudvärk i huvudet just nu, men fösöker skuffa undan den. Jag är så fruktansvärt kass på att berätta sagor (om det inte är för småbarn) och jag vet att jag kommer glömma hälften när jag väl sitter där och ska berätta. Hoppas någon hört den innan och kan fylla i lite åt mig. Får väl använda min sprudlande fantasi och hitta på lite saker annars.

Imorgon ska jag lämna in lappen om byte av VFU-område. Kul att jag får en först nu när jag saknat VFU-plats i 1 år. Älskar organisationen på det här universitetet.

Jobba HG imorgon. Pepp! Missar Ärtor & Punsch, lite trist. Fast det är värt det. Lätt.

Natt-listan på Spotify är på, nu väntar sängen. Hoppas på lite mer sömn inatt.
/L


Ombyggnad

Om ett tag ska jag fixa i ordning min blogg. Den är ful och nu får den ha ett temporärt utseende ett tag framöver medans jag fixar lite. Kommer nog ta ett tag eftersom jag har lite annat att pyssla med, men men. En vacker dag så.

Jag hostar snart upp mina lungor.


/LHome sweet home

Hej min lilla blogg, du blir lite bortglömd nu under Nolle-p då LiuLärarPress är bloggen i mitt hjärta.

Idag var min första "riktiga" skoldag på forever och det var helt okej. Först en föreläsning och sedan seminarie. Hade som vanligt inte förberett mig alls. Skyller på Nolle-p nästa vecka också så kan jag kanske komma undan att köpa böckerna ett tag till. No cash, no books. Ledsen, men så är det.

Nolle-p är i gång och ikväll vankas filmvisning av kära Kulturutskottet i Key 1. Länge sedan sist så det ska bli skitkul. Får hoppas det dyker upp fler Nollan än förra året.

Måste.äta.nu.
/L

Var fan har du varit ikväll? Skulle inte du och pimpla?

Vilken helg! Känns definitivt som en värdig avslutning innan Nolle-p drar igång bis morgen. Igår var det nog roligast. Det som skulle va en chill förfest blev fet förfest hemma hos mig, innan den egentliga förfesten hos Sara och Malin. Väl där var det massa okänt folk i soffan men det var okej ändån. Tacka vet jag old fashioned kökshäng. Sen skulle vi till Hg, men efter att vi slängt ett öga på kön som var ungefär 1 mil lång så blev det en taxi in till stan och NH istället. Det va nice. Massa M-nollan och vi typ. Dansgolvet luktade svett.

Väl hemma spenderade jag och Björn väldigt lång tid med att äta samt tejpa upp korridorsuppdrag på Emilias dörr. Vi krävde nybakade bullar kl 15.00 idag. Får väl se hur det blir med den saken. Sen skrev vi av massa citat från teve-program och tejpade upp dom också. Och en anka. Sen skrev vi att det va Tobias. 


-Frukost?
-Ja, tack!/L

Up and going

Kände att jag fick revansch på Hg igår efter Lördagens mindre roliga besök. Igår va det sådär kul som det bara kan bli på Hg, helt underbart. Massa folk som kommit hem och alla va på samma glada humör. Perfa. Blev lite mer dricka än planerat dock, men bakfyllan är under kontroll. Inga problem. Kan vara mackornas förtjänst. Tryckte i mig två monster-mackor med stekt ägg och räkor (konstigt val, jag vet) innan jag gick och la mig.

Har tenta på Fredag som jag borde plugga till men inte har orken till, som vanligt med andra ord. Jag är sugen på nya kurser, böcker och folk. Vill inte sitta och traggla med engelskan. Men men, har bara mig själv att skylla. Naturligtvis.

Näe, nu ska jag pallra mig iväg till campus och ha möte med tutorn för den PA-klass jag ska va studiefadder för i höst.

/L

Kass musik men kul ändån

Haft en oerhört mysig dag vid Bergs Slussar med Julia, Johan och Ida idag. Jättevarmt, massa alger i varmt och skönt vatten och glass. Svårslaget. Visste inte riktigt vad jag skulle göra ikväll när Ida skulle på kräftskiva på hg, men träffade Carro utanför Hemköp och så löste sig allt. Blev förfest hemma hos Elin och det va riktigt nice. För en gångs skull va jag till och med på en dryckeslek eller två, vilket inte händer allt för ofta. Blev Platens efter det och det va kul, dock kass musik. Mat lockade mer, och efter en kiss-paus i Pusslunden signerad alla oss 5 som skulle mot Ryd så blev det en ostadig cykeltur hem.

Förresten, jag har fått en lärarnollan i min korridor. Jag tycker vi adopterar honom. Vi måste ju ha ett substitut för förra årets adoption av M-nollan.

På tal om M-sektionen... Ser väldigt roligt ut när Mpire kommer i sina munderingar till Bergs slussar och ska bada.
/L

Fika i mitt hjärta

Jag är så otroligt sugen på att sitta på en uteservering och fika med en god vän eller två. När jag bodde i Oskarshamn var fika min största hobby. I Linköping byttes den ut och blev öl istället, inget fel med det, men det är något speciellt med fika. Sitta och snacka om allt och inget och bara ta en paus från allt annat man måste göra. Bli extremt koffein-beroende.

Igår va det partaj igen. Finkläder och massvis med utbytesstudenter som anföll i flock. Lars fyllde år och fick fylle-listan av mig i present. Hade lovat det när den skrevs.

Jag måste snart ta tag i skolan igen känner jag. Kolla upp alla rester, ny kurslitteratur och schema. Ser fram emot att börja en ny inriktning, synd bara att man fortfarande släpar med skit från den förra. Mitt eget fel, jag vet.

Det här blev lite hipp som happ, men det är lite så i mitt huvud just nu.

/L

Nej!

Men gud vad gott det är med hamburgare. Det har aldrig varit godare.
Och har jag inte gjort mig känd som The Queen of 90-tal ikväll så vet jag inte vad.
Inte värre än i Torsdags men fasen nära på.
Jag känner att jag kör samma race som förra året.
Fest innan Nolle-P.
Ingen efter./L

Lazy Days

Det börjar bli en allt för bekväm vana att inte gå upp ur sängen innan kl 12.00. Jag är lat som tusan. Å andra sidan är det faktiskt sommarlov och jag har inget bättre för mig än att sova bort dagarna i alla fall, så...

I Torsdags slog vi till och smakade fulvinet som stått och puttrat hemma hos Julia. Efter en dag med flyttning av Ruff från Berga till Ryd, onlinepizza, fimer och hemmagjort pictionary kändes det som det enda rätta. Vi blev askalas och kom på att flytta festen från Josefine hem till mig. Fler folk dök upp och det var dans överallt (ute och inne), massa 90-tals låter och sopborstar. Vaknade upp med ett 5 cm långt jack i huvudet utan att minnas var fan det kommer ifrån samt ett kök i behov av första hjälpen.

Freaky Friday hos Julia på kvällen. Vi åt, sov oss igenom en hel film, käkade chips och kollade på ännu en film. Sen hittade vi lekplatsen. Skönt att man fortfarande kan ha kul utan alkohol!

Ikväll har jag tydligen lovat fest hos mig igen (antagligen i något svagt ögonblick i Torsdags). Blir nog bra det här.
/L

RSS 2.0