Lite kaos

Att försöka få ett gäng elever att läsa en skönlitterär bok kl 15.30 en måndag är inte det lättaste. Det hela urartade och vi ägnade oss istället åt att prata om pannkakor, våfflor och varför man skyller på att man har fått näsblod och går ut ur klassrummet när man egentligen råkade få massa snor i handen efter en nysning. Alltid lärde de väl sig något.

Spenderat mycket tid med min kompis koffeinet idag. Bläddrat i massa dagstidningar, tänkte dra en liten sammanfattning av deras innehåll:

1. Elisabeth Höglund och hennes medverkan i Let´s dance.
2. Kjerstin Dellerts medverkan i Stjärnorna på slottet.
3. Liza Marklunds lögner och svek kring boken Gömda.
 
Och?

Låt Elisabeth dansa, hon skiter fullständigt i om folk hackar på henens frisyr, klädsel eller ålder. Hon har ju kul, låt henne ha det.

Kjerstin kan lägga av med sina "jagärenäktadivaochkanalltsågöravadjagvill" fasoner, är så obeskrivligt trött på den människan, varför skulle hon bli aktuell igen? Och vem fan kom på den briljanta idén att ha med henne på grammis galan?

Liza, ja, att avsaknade av ett ord kan bli så fantastiskt uppmärksammad är i sig lite kul, men herregud, släpp det nu! Hon har ju erkänt att det vore bättre att det stått "Baserad på en sann historia". Bra, då har vi rett ut det.

Nu kanske det kan ägnas några spaltmeter åt att USA får en ny president imorgon och att folk dör som flugor i Gaza. Eller?



Imorgon är jag ledig.





/L


Kommentarer
Postat av: joooom

nått till din engelskklass kanske?



#367896 +(7213)- [X]

<Fashykekes> Capitalization is the difference between "I had to help my uncle Jack off a horse.." and "I had to help my uncle jack off a horse.."

2009-01-20 @ 00:30:59

Kommentera inlägget här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0