Gå tillbaka till helg

Fredag igen. Känns inte lika magnificent som när man jobbat hela veckan, men ändå, Fredag är alltid bra. Ska strax bege mig ut på en liten roadtrip med Ida och Jon. Vi ska hälsa på Oskar över helgen. Ett tag sedan man såg honom nu så det ska bli superkul.

Annars då? Näe men är man ledig så är man och då gör man inget vettigt. Va med om en helt flippad utekväll i Tisdags, en bakisdag hos Julia, och igår va hon och Ida här och käkade äppelpaj och kollade på matprogram och kriminalserier. Kan ju nämna att det regnat hela veckan.

Peppet ligger just nu på helgen nästa vecka. Ska och jobba på Sonisphere. Riva scen efter Metallicas spelning. Coolt. Kommer nog svära över det just då kanske (i regnet kl 02.30), men äh, man måste prova lite nya grejer här i livet ibland. Som det ser ut nu kommer jag göra det hela till ett ensam-äventyr också, men vill någon haka på så give me a call.


Trevlig helg,




/L

Kommentarer
Postat av: mattias

riva scen, vad kul! haha. kom och häng med oss i forte får du göra det (typ) hur ofta du vill :) du kanske inte får se metallica som betalning.. men du får hänga med svettiga typer i svarta kläder, det är nästan samma sak? <3

2009-07-11 @ 11:31:49
URL: http://lovesavestheday.blogg.se/

Kommentera inlägget här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0