Måste måste måste

Igår skulle det ha varit den roligaste kvällen på länge, vi hade fan peppat i 3 veckor. Men det blev aldrig sådär kul som vi hoppats på, tyvärr. Det var väl en okej kväll men inte så mycket mer. Synd. Men men, det blir oftast så när man sett fram emot något länge, förväntningarna uppfylls inte och man får helt enkelt nöja sig med en okej kväll.

Nu är Nolle-P över för denna gången och jag kan äntligen gå omkring i mina vanliga kläder, utan attutyd och solglasögon. Jag kommer säkert sakna det om en vecka eller så, men just nu känns det som värsta lyxen att kunna promenixa ner till Hemköp i jeans och t-shirt för att köpa micropop.

Vaknade upp imorse med en förkylning på känn, ont i halsen och snor i hela huvudet. Sådär pepp, men vafasen, det går över. Te kanske hjälper.


/L

Orden

Fan. Sitter och ska skriva en uppsats, en jämförelse mellan amerikansk och europeisk film, på engelska. Jag har allt i huvudet men orden vägrar flytta sig från hjärnan till fingrarna och vidare till datorn. Har börjat bli så allt oftare på sista tiden, kanske börjar få kronisk skrivkramp. Tänk om jag till slut inte kommer kunna skriva alls? Då kommer huvudet explodera av alla ord som får ligga och knuffas med varandra där inne. Ja, jag har lite konstiga funderingar ibland. Det är inget fel.

Måste köpa böcker imorgon också, inte glömma det. Har fått CSN nu också, känns ovanligt att ha över 10000 på kontot måste jag säga. Gutt mos kan man också säga.


Jag är förövrigt mjuk som sten och borde tydligen flytta till Flen och dricka fotogen. Hm...



/L


Ägg

Dagen har bestått av sång, sång och åter sång. Haft jätteroligt och jag tror att publiken också uppskattade det, i alla fall ikväll. I förmiddags kanske det var lite sådär, men det blev ändå så mycket bättre än vad vi hade förväntat oss. Rena barnleken jämfört med vad vi blivit varnade om innan. Längtar som fasen till nästa år när man själv får sitta där och bara njuta av livet och dricka för många öl.

Ikväll blev det rytmägg också, så nu är jag trött i handen. Ska nog spendera resten av kvällen med att ligga i sängen, kolla på film, käka ostbågar och dricka cola. Sweet. Jag kommer antagligen somna, men jag kan ju ge det ett försök...




/L

Åh

Jag älskar Nolle-p
Jag älskar nya Nollan
Jag älskar att vara fadderist (trots allt jobbigt som är ibland)
Jag hatar att ha så förbannat ont i fötterna.



/L

Madonna

Jag tycker om att sitta och äta frukost, ostmackor och en kopp te, och bara mysa såhär på norgonen. Jag trodde vi började kl 09.30 men det var visst inte förrän vid 10. En extra halvtimme tillgodo, lämpligt spenderad på att äta frukost i lugn och ro.

Igår innan jag somnade låg jag i sängen och bara slökollade på teven. Det var inget som fångade mitt intresse, men plötsligt dök Madonna upp i rutan, det var hennes konsert som sändes. Kan ju bli intressant tänkte jag, men jag pallade se tre låtar, sen stängde jag av. Shit va människan juckar! Hon är som en terrier! Och mitt under "Like a Virgin" börjar hon grensla nån jäkla metall/läderinklädd hästgrej, samtidigt som hon ålar runt (vilket genast planterade en tanke i mitt huvud; haha hoppas hon trillar). Fan tanten är ju asgammal, när ska hon ge sig?

Nu blir det FOUL hela dagen. MÅSTE bli klar idag....



/
L

Onionhands

Vilken dag... Sjuk sömnbrist och trist väntetid, tjafs och skit. Men överlag en bra dag. Mina händer luktar vitlök...
Sova....mm.



/L

Stackars lilla Nollan

Igår blev det Hg igen med delar av Foul, Öf och en liten maskinNollan. MaskinNollan blev praktiskt taget tvingad att dricka för mycket öl och dansa längre än vad han planerat. Stackarn. Sedan blev det efterfest med 3,5:or gitarrspel och sång. Som vanligt alltså. Lilla maskinNollan hakade på, han hade som sagt inget val. När det började bli ljust ute kom vi på den briljanta idén att börja dricka sprit istället. Blandat med apelsinsaft. Sådär gott, men "Foul ska visa Nollan hur det går till när man dricker sprit" haha. "Fadderist Fagerström är inte tillräckligt full. Här, drick." Självklart gör man som generalen säger. Sen blev jag full, drack vatten och fler 3,5:or. Vi cyklade väl hem vid 6 tiden kanske, då skulle Nollan vara på campus om 2 timmar och lämna in matteuppgifter. Enligt en säker källa väcktes Nollan kl 11... Han gillar nog inte Foul längre. Nu sitter jag å Campus och är pissbakis och inte alls sugen på att jobba.


5 dagen i rad....puh.





/
L

Campus

Varit på campus sen kl 10 nu. Är sjukt trött, har sovit typ 3 timmar inatt. Sjukt kul utekväll på Platens igår, massa dans och öl. Jobbajobba



/L

Pepp

För första gången på ett bra tag nu så känns det pepp med Nolle-P och allt. Ska bli kul att gyckla ikväll också, hoppas vi sätter alla texter bara. Men det gör vi, vi är ju de som är bäst på att gyckla...heh.

Hg 2 dagar i rad nu, betydligt piggare idag när jag vaknade än vad jag var igår. Inte illa att fortfarande vara full kl 12 dagen efter man varit ute. Trodde jag skulle dö framåt eftermiddagen... Men idag är jag pigg, och pepp. Heja!



Jobbjobbjobb......




/L

Äntligen

Ikväll öppnar [hg] igen, och det ska bli sjukt kul att hänga i baren och dansa hela natten lång! Märkesbacken har målats idag vilket innebär att jag fortfarande har svart och röd målarfärg lite överallt på mig. Hoppas bara att allt inte regnat bort nu.... Pissväder det är ute förövrigt. Usch. Fast det är rätt mysigt, men bara så länge man själv slipper att vara utomhus. Hoppas på en drastiskt ändring i vädergudens humör till Nolle-P nu bara, annars blir det körigt.

Nu ska jag käka pizza, första intaget av mat idag. Att vara student är bästa (heh) dieten som finns tror jag. Man glömmer liksom av att äta och lägger fokus på annat istället. Typ öl.


/L

All things do change

Herrejävlar vilka dagar det har varit. Totalt kaos typ haha. Går inte ens att skriva ner det tror jag, skulle bli alldeles för långt och osammanhängande. Nu ska jag duscha och försöka vakna till lite, sen bär det av till generalen.


/L

Rajraj

Möte och inventering idag. Heja rensa förråd och skriva ner alla tusen saker som finns där. Men nu är det gjort. Och tack gode gud för att vår nya tag fungerade.

Ikväll är det fest hos mig. Igen. Blir väl till att diska massvis imorgon också, jag som precis fått undan disken sen i Söndags. Jaja, det är bäst att passa på att hysa folk i korridoren när ingen annan bor där. Och det är ju faktiskt jäkligt kul att hänga med allt folk...



/L

Morgon

Härligt med möte kl 09.00. Fast egentligen så är det okej, idag är jag i alla fall inte bakis, alltid något. Igår hade vi vårt första möte, tycker det gick över förväntan faktiskt och arbetet efteråt blev effektivt och gav utdelning. Idag ska jag nog spendera x antal timmar i ett förråd.... woho.

Frukost...



/L

FAN!

Sjukt bakfull idag. Det ösregnar och jag ska snart börja dricka öl igen. Det är lagom peppt just nu, men det brukar gå lättare efter hand.


/L

Fulvinets förmåga att förföra

Det kanske kan tyckas sorgligt, men gud vad jag har saknat fulvin. Eller egentligen inte själva fulvinet utan det goda sällskapet som har en tendens att följa med det. Ikväll skulle det bara vara I och jag som skulle sy fast märken på våra overaller och dricka lite alkohol, men nu är det fler folk här hemma hos mig och jag är så nöjd. Heja studentliv och fina vänner, vad skulle jag göra utan er?


/
L

Put some pants on!

Shit va mätt jag är. Idag var första dagen jag lagade mat sedan jag kom hem till Linköping (i fredags) och det märktes att jag var hungrig, tog nog i lite väl mycket när jag mätte upp riset.... men men, det blev gott i alla fall. Märkte nu när jag läste igenom ovanstående att det låter som jag inte ätit alls sedan i fredags, men så är det inte, tro inte det. Mackor is the shit.

Om man skulle ta tag i den där dammsugningen då. Blir aldrig gjort. Galet att man kan komma på så många andra saker som är så mycket viktigare att sysselsätta sig med hela tiden. Typ sminka sig eller dricka kaffe. Måla naglarna är den absoluta nödlösningen som hindrar en från fysiskt arbete i åtminståne en halvtimme. Först ska det målas, sen torka....  perfekt.

sms-konversation från inatt någon gång:

- sy overall + alkohol?
-
sweet
- dude :)

Kvällens planer klara med andra ord. Btw är "Crowned" det värsta tv-program som finns. Usch!


/L




Frulle

Oj då, idag blev det visst sovmorgon. Helt utan anledning egentligen. Jag är inte speciellt trött, men vafasen, får passa på när tiden finns. Har en liten känsla av att tid återigen blir en bristvara från och med Måndag. Hoppas jag har fel.

Måste nog se till att motionera dammsugaren lite idag... om ett tag. Efter duschen.


/L

Mätt

Varit på middag ikväll, väldigt trevligt. God mat och gott sällskap, härligt. Nu är jag väldigt mätt, känner mig som en stoppad korv ungefär. Ska nog sova strax, men jag måste diska först. Eller borde... äh, tar det imorn.
Jag hatar förövrigt när man väntar på svar men det kommer inget. Suck.



/L

Motion ta mig tusan

Idag när jag vaknade var det mulet ute, dock inget regn. Skönt, tänkte jag eftesom jag hade en inlines-tur planerad med E. Precis när jag skulle ge mig ut vid kl 10.30 börjar det dugga lite smått. Lite lätt hurtig med "-äh, lite regn har ingen dött av" attityd påkopplad gav vi oss iväg, och väderet blev faktiskt inte värre förrän vi nästan var hemma 1 timma senare. Precis utanför mitt hus kom det dock en störtskur och jag blev genomblöt. Aber aber, det kunde varit värre. Skönt att åka igen var det i alla fall, har inte åkte sen början av Juni.

Nu blir det en dusch och sen en andra frukost.


/L


Som jag har längtat!

Sitter hemma i Linköping nu, det är underbart. Och överallt utanför huset är folk i full fart med att flytta in i sina nya bostäder. Hoppas bara att jag får några nya grannar med, annars blir det bara jag, Simon óch den horribla brasilianskan. Hemska tanke.


Nu ska jag packa upp och greja lite, sen ska jag in till stan och hänga med Evelina.






/L

RSS 2.0