Halloween

Jag har ingen halloween-stämning alls, och det är lite tråkigt. Det står en ensam pumpa (ful) i Key, det är nog det närmsta jag kommer stämning.

Nu har jag fått lite till pluggat, känns bra. Dock inte tillräckligt. Börjar blir lite smått orolig över att inte hinna plugga något i helgen heller, med tanke på hur pigg jag brukar vara efter en utekväll.

Nu ska vi ha möte, sen blir det kanske lite mer stämningsfullt, förhoppningsvis hinner jag iväg till en helloween-fest. Då blir det afro! Gutt mos.


/L

Grannar

Jag HATAR folk som bor vägg i vägg som har en förkärlek för att dra fram verktyg som låter as på morgonen. Speciellt när man ligger och sover. Klockan var i och för sig 10.00 så det kanske var dags att gå upp ändån, men ni fattar principen.

Plugg och möte idag. Massa möte kommer det bli. Förhoppningsvis kommer vi fram till något vettigt!




/L

Klapp på axeln

Sådär, nu har jag varit i bibblan X antal timmar och lyckats lära mig ett och annat, känns det som nu i alla fall. Sen kanske jag har glömt det när jag kommer hem, men jag har försökt faktiskt. Om jag lyckas sitta några timmar här imorgon med kanske jag har en liten chans att lyckas trots allt. Men vi får se hur det blir med den saken. Är vädret lika snö/regnigt som det är nu kanske jag inte är så sugen på att cykla till skolan imorn bitti. Fast jag måste ändå hit på eftermiddagen för möte och lite annat.

Nu ska jag svänga förbi donken tror jag. Kom på att jag bara käkat en macka idag. Och en bulle i Key, men oj va inte mätt man blir på det.


Förresten gillar jag snön, men gärna outblandad och när jag inte behöver ta mig någonstans.



/L

Kyla

Idag när jag cyklade till skolan var det is på vattenpölarna, med andra ord svinkallt. Usch.

Tänkte att motivationen kanske ökar om jag sitter och pluggar i bibblan, åtekommer med en rapport och resultat.
So far har det bara blivit fika och skitsnack i Key, som vanligt.




/L



Som förr

Dagen börjde med att jag begav mig till Origo för att snacka VFU, men tanten var inte där. Kommer aldrig få ordning på min praktik, jag är körd.

Sen bestämde jag dejt med Jonte inne i stan. Blev inköp av vantar och kebab. Sweet. Det slog mig att det var evigheter sedan vi gjorde något ihop bara han och jag. FOUL och Läx kan minst sagt säga påverka ens vardag, på både gott och ont självklart.

Tentan på måndag kan jag lika gärna strunta i att gå på, kommer antagligen inte ens kunna skriva något alls. Shit, jag har sämst självdiciplin i världen, och det stör mig. Ännu värre är att jag vet om det och inte gör något år det...

Igår var jag på hg med det vanliga sällskapet. Drack rom och cola bara för att det var så länge sedan (och gott) och lyckades sedan begränsa mig till 2 öl för att sedan gå hem inte allt för sent in på natten. Fick höra idag att vissa andra inte varit i säng förrän halv 8 imorse...

Är det House på 4:an ikväll? Visst brukar det vara det på onsdagar?
Försöker absolut inte komma på en anledning att inte plugga tenta. Nej då.




/L


I fönstret lyser solen

Ännu en dag som kan läggas till samlingen med totalt värdelöst innehåll. I alla fall än så länge. Inte gjort något vettigt. Eller jo, jag har fixat boken jag behöver för att ens ha en minimal chans att klara tentan. Får den imorgon, då jäklar måste jag ta tag i det här, även att jag inte vill alls.

Såg idag att två moment jag bara trodde varit obligatoriska, dvs krävde närvaro, rapporterats in i studentportalen med betyg G på båda två. Happ, där ser man. Ännu några poäng till högen.

Jag kan nästan slå vad om en miljon, kvällen kommer bli roligare än denna dag. Intervjuer (idag igen...) sen får vi se. Misstänker en tisdags-öl eller två. Fast om jag ska plugga imorgon kanske jag inte borde. Jag borde aldrig.

Kan vi inte bara åka iväg någonstans?

The Embassy - State ´08



/L

Rycket

Jag har inte lagat mat på jättelänge (nej, pasta räknas inte) så jag tyckte det var på tiden. Promenerade ner till Hemköp och köpte massa gott som jag gjorde paj av. Den befinner sig i ugnen nu, hoppas den blir bra för jag är aphungrig.

Jag borde plugga till min linguistics exam, men orkaaaaaaaaa. Fan heller.

Ikväll blir det intervjuer igen... Spännande.



/L

Bird

Åh vad jag hatar Jocke just nu. Eller hans låtval rättare sagt. Heeeela tiden samma jävla skit. Bajs på dig.

Kvällen var rolig. Massa shots på mindre än en minut, heja heja. Och öl. Och mat som inte var färdiglagad. Fy hg. Illa.


Nu ska jag sova och det ska bli så förbaskat skönt. Som jag har längtat!






/L

Slutgiltigt beslut!

Så, nu har jag bestämt mig för att det inte blir någon kravall ikväll. Punkt.
Däremot blir det lärarkväll på hg (för det är det ju aldrig annars...). Börjar få lite lätt panik över att hinna fixa allt innan jag ska dra dit, men det löser sig nog. Ska vara där om en timme och käka med lite foulare först. Gutt mos.

Promenixat och käkat god mat med Evelina idag. Och kollat på film, fast jag hann inte se klart den. Höll på att somna i soffan flera gånger pga av utmattning och paltkoma kombinerat, men det gick att hålla ögonen öppna nästan hela tiden i alla fall.

In i duschen nu Lisa, kom igen!




/L

Sluta kräkas på min tröja!

Jobb på hg ikväll/natt. Hade jättekul tills folk började kräkas lite överallt, kasta glas på dansgolvet och vara allmänt dräggiga. Helt klart den värsta kväll jag upplevt på hg hittills. Stackars vakter.

Städölen va rolig. Som vanligt mycket roliga och helt ologiska resonemang (som för tillfället verkar helt logiska), bland annat om att man bör kunna mäta en tjejs fasthet gällande bröst och rumpa i kilometer per timme. Fanns en lång förklaring till detta som jag dock är för trött för att delge er, men den var bra, jag lovar.

Jag har införskaffat höstens första julmust idag! Nöjd.




/L

Åh herregud

Nejnejnejnej! FAN! Men det ordnar sig. I hope.

Käkat lyx-frulle idag, tack vare CSN. Mumma.
Ikväll blir det jobb på Hg. Oktoberfest. Kan nog bli endel att göra.


/L


Vinter i hjärtat

Helt plötsligt är det kväll igen. Dagen känns ogjord på något sätt.



Parken - Åt helvete med himlen


/L


Mätt

Snart är det dags för Prat igen, vi ska dit vid 16.00. Sen blir det bebis-jakt till kl 21.00, ska bli spännande! Hoppas det finns några perfekta där ute.


/L

Nattliga konversationer

Oj då, det blev visst lite sent. Men jag är nykter och det är jag glad över. Billigaste kvällen på hg på länge, en kaffe och en cola. Good shit. Musiken och sången dödades av en arg granne, men det var trevligt ändån. Lite mycket diskussioner på slutet kanske, som jag var för trött att intressera mig för. Det regnar...



/L

Följ anvisningarna

Idag har jag inte lyckats åstadkomma mycket för världen. Jag sov jättelänge. Sen lyckades jag att överdosera min hostmedicin så jag har varit helt groggy hela eftermiddagen samt under FOUL-mötet. Ganska kul i och för sig. Har hostat lite mindre, och det är ju bra. Börjas bli oerhört less på min förkylning, den verkar aldrig vilja ge upp.

Igår blev det ännu en tisdag på hg, och som vanligt var det kul. Jag fick en orange kamel, tjusig som få. Sen blev det lek på lekplatsen. Denna gång hittade jag en trehjuling utan sadel som någon glömt ute. Funkade alldeles utmärkt som transportfordon om man satt på flaket istället, och ifall Ida puttade på. Det var kul. Jag har fortfarande sand i skorna.

Får se om det kanske blir en liten sväng till hg ikväll igen för lite häng bara. Ingen öl i alla fall, börjar tidigt bis morgen och har inte direkt någon större mängd pengar på kontot. På fredag blir det CSN...mmm.




/L

Where are you?

Ehh... jag har ätit massa mat. Vet inte riktigt hur det gick till, men massa mer mat än jag tänkt äta försvann. Var väl hungrig.






/L

Shit pommes!

Jag är klar med min uppsats! Och det är mer än 1 timme kvar tills den ska lämnas in. Det här gick ju finfint!
Nu är det bara att hoppas på att den duger så att man slipper skriva om för det har jag absolut ingen lust med.

Ska hinna med lite käk innan jag drar till skolan. Första föreläsningen är i A-huset. But why!? Dock förvånar mig inget gällande engelskans val av lektionssalar längre, det kan vara alltifrån G-huset till, tja, A-huset tydligen. Ingen rutin här inte.

Ikväll blir det tenta-fest (nej, jag har inte tentat men några andra stackare har). Får väl se hur det blir, kommer ta det lugnt i alla fall. Vågar inte riktigt än. Men det kommer, vänta ni bara!




/L

YAY!

Gavin Rossdale - Can´t Stop the World



/L

Eight Days a Week

Jag blir snart förbannad på mig själv för att jag aldrig kan bli klar med saker innan jag måste. Missförstå mig inte, allt som oftast blir jag klar i tid, men någon gång skulle det vara trevligt att prova på att vara klar typ 2 dagar innan man var tvungen. Eller 1 dag. Typ idag, så att jag slipper gå upp kl 06.00 och skriva klart uppsatsen då. Men det är ju sannolikhetsfaktor noll på det. Suck.


/L

Lite duktig trots allt

Dock med betoning på lite. Har läst boken jag ska basera litteratur uppsatsen på nu. Eller igår kväll rättare sagt. Kanske borde börja skriva också men jag har inga ideér och ingen motivation alls just nu. Det får vänta ett par timmar till. Har faktiskt hela dagen på mig imorgon också. Typ. Mästare på att skjuta upp saker till morgondagen.

Nä, nu är det dags för en promenix tror jag. Har inte varit utanför huset på hela dagen. Kanske kan få en liten gnutta inspiration till uppsatsen (ehh.. troligt..).


/L

Fina Sverige

Jag åkte tåg imorse kl 08.00 från Linkan till Oskarshamn. Det var bara +4 grader när jag cyklade till resecentrum, kan meddela att öronen höll på att trilla av på grund av kyla. I alla fall så satt jag och drack kaffe och käkade frulle på tåget samtidigt som jag kollade ut genom fönstret. Det var så otroligt fint! Sverige en solig höstmorgon är något man kan sätta värde på.

Skönt att vara tillbaka i lilla hålan Oskarshamn. Varit och promenerat vid havet, som jag har saknat något ofattbart. Det ger mig ett konstigt lugn på något sätt.

Gårdagen bjöd på faddertack. Det gick bra, trots att hg var sena med maten och vi inte riktigt visste vad vi skulle ta oss till ett tag, men det löste sig finfint. Jag var nykter. Förnuftigt.




/L

Nervös?

Något ditåt i alla fall kändes det som när jag begav mig till Pratet. Men det gick bra, det var nyttigt tror jag. Ska dit nästa vecka igen. För första gången tänker jag bearbeta något genom att prata med andra om det. Kan ju inte skada att prova på något nytt.

Ska snart iväg och äta tacos, var hur länge som helst sen jag åt det senast.

Förövirgt är det jättebra att ha en regnjacka när det regnar. Bara så att ni vet.




/L

Här igen

Tillbaka i Linköping efter ett par dagar i Oskarshamn. Det var oerhört skönt att komma bort från allt, samtidigt som det hade varit skönt att stanna kvar. Fast ändå vill jag inte vara här heller. En plats långt långt bort vore fint. Det känns fortfarande helt overkligt. Känslorna har i alla fall börjat bearbetas och växlar just nu mellan ilska och allmän ledsen stämning. Kan inte riktigt avgöra hur jag känner faktiskt, det växlar ungefär 100 gånger i minuten. Det var i alla fall skönt att träffa folket ikväll, och framför allt skönt att bara vara och inte prata om något speciellt. Imorgon väntar studenthälsan, får se hur det blir, måste i alla fall ge det ett försök. Och ja, jag vet att det blir bättre, men som sagt, det går upp och ner och det kommer nog göra det ett tag till. Funderar på att bege mig till småland på Lördag igen.

Imorn är det pronounciation test kl 8.30, sen föreläsning. Jag har fortfarande inte köpt boken. Men det löser sig.



/L

Oskarshamn

Blev hämtad igår kväll och körd hem till familjen för att landa lite. Det känns oerhört skönt att bara komma bort från allt och alla ett tag, även om jag måste åka tillbaka imorgon. Det börjar lägga sig lite i alla fall, försöker sysselsätta mig med plugg och i princip vad som helst för att hela tiden ha något att göra, det känns bättre då.



/L

1 års väntan!

Men helt klart värt det, för nu är det äntligen dags igen, SJÖSLAGET! Underbart!
Vi ses på böljan blå helt enkelt!



Skepp o hoj!


/L

Fet chans

Jag vaknade i morse och hade sjuk hemlängtan. Eller en längtan efter att bara komma bort från Linköping ett tag. Jag börjar bli trött på det här.

ÖF-tacket igår var trevligt. Det blev utgång på Flamman, helt okej men jag förstår varför jag inte går dit oftare. Inte riktigt min grej helt enkelt. Att hela stället sen är en enda stor köttmarknad gör inte saken bättre heller. Kom hem innan kl 03.00 för en gångs skull, kanske därför jag vaknade tidigt idag, utan minsta träkeps. Känns bra. Funderar på om jag ska vara lite produktiv och städa kanske? Behöver tvätta också, men det får nog bli en annan dag.

Gyckelskrivande är målet för ikväll, får se hur bra det går.

Och just det, imorgon smäller det! SJÖSLAGET!!!




/L

Blää

Bahhhh, sjukt trött och inte pepp på fest ikväll igen. Måste börja göra saker nu annars kommer jag inte hinna....


/L

1 jävla poäng!

Ibland är livet orättvist. Eller välförtjänt kanske. I alla fall så kuggade jag muntan med 1 poäng, känns lite surt.
Men what the fuck, nu är det förferre och intervallen som gäller. Yiehaaa!



/L

Men fastna då!

Om det vore möjligt skulle jag öppna mitt huvud och limma fast mina böcker där inne och sen hoppas på det bästa. Tyvärr går inte detta så jag måste försöka lära mig allt istället, vilket jag inte kommer lyckas med. Fast lite har jag nog fått kläm på i alla fall, och jag har några timmar på mig imorgon med. Ska försöka hinna med att träffa gruppen också så att vi (de andra, jag kommer bara lyssna...) kan diskutera igenom lite saker. Det blir nog bra det här...

En bulle till måntro?



/L

Fikapaus

Gott med kanelbulle och te. Får väl skylla på att jag firar kanelbullens dag några dagar i efterskott istället för att plugga. Fast jag har faktiskt läst massvis och ska läsa ännu mer innan kvällen är här har jag tänkt.
Missar mötet ikväll med sektionen. Oj vad tråkigt. Fast av någon anledning brukar de gå relativt snabbt när alla vet att sektionspuben väntar efteråt...



/L

Jävlar i havet

Idag gäller det. Går det att trycka in en hel kurs i huvudet på en dag? Det märker jag imorgon när tentan är avklarad och jag sitter i ett hörn och gråter, antingen av lycka eller totalt misslyckande. Vet inte riktigt varför, men känns som det kommer bli det senare... Men äh, jag har ju hela dagen på mig! Eller hur?




/L

Motivation

Idag kommer det bli en bra dag, det har jag på känn.
Jag har ätit en god frukost, druckit kaffe och ett glas mjölk, det har inte hänt sen i somras när jag befann mig hemhemma och hade tillgång till ett betydligt mer välfyllt kylskåp än jag har idag.

Nu ska jag åka buss till resecentrum, hämta min cykel och cykla den till campus. Sen blir det plugg fram till kl 13.00, då är det linguistics lecture, sen engelska grammatik fram till 17.00. Yeah. Sen måste det bli mer plugg, kom på igår kväll att jag fortfarande inte ägnat en minut åt geografin. Aja, det fixar jag.




/L

Biltjuv?

Fick plötsligt en längtan efter att köra bil. Långt. Kanske skulle sno en franskreggad som står på parkeringen, den har fina grafitti-målingar på lacken. Fast vart skulle man åka?

Borde ha gjort så mycket mer idag, speciellt pluggat mer än vad jag gjort. Har i alla fall kollat på mina online-lectures som jag låg efter med. Kass kvalitet gör det dock lite svårt att fokusera på annat än föreläsarens dallrande haka. Förhoppningsvis har jag lärt mig något om Amerikas skolsystem. På torsdag smäller det, jag undrar hur mycket nerver jag kommer ha kvar då med tanke på den takten jag förbrukat dem i hitills så fort jag fått tentan på hjärnan.

Nu blir det godis och My Name is Earl. Det är ju i alla fall på engelska, kan kanske lära mig ett nytt ord eller så...




/L

Canonball

Jag har börjat falla igen utan att veta varför och utan att hitta något att ta tag i på vägen.


/L

Norpan

Gårdagen kommer gå till historien som en av de mest lyckade festerna någonsin.
FOUL åkte till Norrköping för att gyckla på mittermins-kravallen och sedan röja på dansgolvet. Gycklandet gick oförskämt bra, kan vara det bästa vi gjort faktiskt. Alla var aspepp, både vi och folket som var där. Bästa var när vi framförde vårt fulgyckel, det fick vi beröm för hela kvällen sen. "det där kan vara det bästa jag hört. Groteskt!" ehm, tack... tror jag.

Ida gick in i väggen, bokstavligt talat. Utanför toaletterna finns det en glasvägg. Ida såg inte väggen utan gick rakt in i den. Sjukt kul. Var på efterfest hos Simon som egentligen heter Andreas men kallas för Kalle. Det var härligt, lite för mycket sprit dock....

Jag älskar Familjen som försåg Foul med öl utan att vi behövde pröjsa en spänn. Lätt fest med dem igen någon dag.

Förövrigt sjukt opepp att gå hem i spöregn med trasiga skor och utan jacka, bara så ni vet.




/L


Gå Hem!

Åhh efterfestande tyskar är nog värre för grannarna än en efterfestande Lisa. Lätt. Jag tycker det är värre i alla fall.

Har haft en rolig kväll, sådär lagom kul. Kunde varit bättre men också mycket sämre. Heja jello-shots!

Borde verkligen sova nu... Svårt dock med tanke på tyskarna. Undrar vem av dem det är som bor här, kände inte igen någon av dem. De kanske bara har våldgästat någon random korrodor och då råkat hamna i min.
Undrar om jag får stryk om jag slänger ut dem? Knppast troligt eftersom jag är så grymt stark....


pusshej!



/L

Det lär va kö

Sitter på mellanfest, har varit på barnkalaset : ) Det var kul, fast hg lockar alltid....
Nu shottade vi, mmm

Syns på hg, puss



/L

Dreaming of you

Puh, äntligen är dagen avklarad! Den har varit i längsta laget måste jag säga, kom nyss hem från Hg och städölen. Det var gutt att jobba, trots att jag hade hål i skorna och blev blöt om fötterna.

Nu ska jag käka popcorn och somna framför tv:n. Imorgon är det biljettsäljning, inventering och ovve-fix med andras overaller som gäller för min del, ska försöka hinna med ett besök på bolaget med. Sen väntar barnkalaset på kvällen, peppt som attan.


God natt (morgon)


/L

Wiehooo

Jag fick ha tentan på torsdag istället vilket innebär att jag med gott samvete kan gå på Intervallen på kvällen. Shit va nice.

Nu ska jag fixa lite grejer, sen jobba på hg, det blir sweet. Hoppas bandet är gutt med.


/L

Please

Hoppas jag får ändra min tentatid. Hoppashoppashoppashoppas!!!!!


/L

1 Oktober

1 Oktober borde firas tänkte vi på vägen ut från Zenit efter att vi uppdaterat våra LiU-kort (där inne finns förövrigt den bästa hänvisningen till vart man ska ta vägen "...ställ dig i den fysiska kön vid bord 4. Detta ledde till ett hysteriskt skrattanfall och undran om vart den psykiska kön fanns någonstans). I alla fall, vi firade med att plocka på oss en näst intill pinsamt stort antal kollegieblock från Key. Festligt så det förslår.
1 Oktober, officiella plockasåmångablockdukan-dagen.



/L

Börjar få rutin

Nej, jag orkade inte gå upp och gå på min grammar-lektion idag heller. Men det gjorde inte de andra heller, så då gör det inte så mycket.

Suttit och sålt biljetter, blev inget försäljningsrekord idag inte. Men imorgon, då jävlar, då ska min statistik förbättras för då kan inte Julia sitta och sälja så då kommer jag ha sålt fler än henne och få en mycket högre siffra när vi ska sammanställa vårt diagram sen. Ha!

FOUL-möte har vi också haft. Va inte speciellt pepp innan, men det blev kul. De dåliga skämten haglade, och är det något vi i FOUL är bra på så är det just dåliga skämt. Det känns lite skumt att börja prata om rookies. Snart är man patet... Sinnes.

Jag har varit sjukt duktig med pluggandet även idag, men är inte klar ännu. Måste renskriva mina anteckningar inför morgondagens seminarium, som jag SKA gå på. Hade jag en krage skulle jag ta mig i den, skolan måste fasen prioriteras mer. Svårt dock när allt annat är så mycket roligare.




/L

RSS 2.0