Glad!

Ingen baksmälla idag! Mycket skönt, då kan man ju faktiskt passa på att göra en massa saker, typ laga mat. Har en fet tacopaj i ugnen nu, kommer ha mat i en vecka. Smaskens. Diskat mitt berg med disk också. Vad gör man inte för att förtränga att man borde plugga.

Igår var det trevligt. Jag har paljetter i hela rummet, sängen, toaletten, överallt med andra ord. Kanske borde dammsuga lite.

Ikväll blir det någon form av klassfest. Eftersom jag inte va på den förra känner jag mig manad att gå dit och säga hej.




/L

Dags igen

Okej, temat för denna vecka verkar vara "full konstant", eller i alla fall onykter. Har druckit alkohol tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Börjar bli lite sliten vilket jag märkte av innan idag. Det tog sig ju närmare förfesten jag kom och kvällen blev pepp, kanske för att jag var iklädd paljettklänning, eller för att jag drack en liter bananvin med 2 treo och 2 panodil. Vem vet.

Jag blev i alla fall helt själv och vilsen inne på [hg] tills jag hittade Becka och tvingade henne att våldta alla på dansgolvet som hade rutig skjorta. Sen gick vi ner i puben och våldgästade sällskap och drack upp deras öl. Becka är bra, hon funkar likadant som jag när det gäller segt [hg] häng.

Sen gick jag hem och åt hamburgare med rostat bröd. Viktigast av allt, utan att skada mig själv. Nu ska jag fixa popcorn och kolla på CSI miami.




/L

Sockerchock!

Råkade äta lite mycket godis, nu är jag på topp! Fest med tema överdrivet står på kvällens schema, och äntligen (hehe) får jag och min partner in crime ha på oss våra cpoacabana outfits igen. Fiiiiint. Jag har stort hår.





/L

Snuttis

Hej hej, nu är jag här igen, jag som kan skriva nyktert fast jag är full.
Förfest med massa tjejer hos Alex, trevligt, men jag är så ovan vid "bara tjejer situationen" så det är ju pinsamt. Märks att jag oftast bara brukar hänga med killar. När folk börjar demonstrera sexställningar och strippa känner jag mig mest som typ ett barrträd i en lövskog. Men jag hade kul i alla fall, det är huvudsaken.

Sen blev det kravall och som vanligt tappade jag bort alla. Hittade lite mysigt folk att hänga med trots allt och fick diverse erbjudande om efterfest. Jag ska dock vara vuxen och sova nu eftersom jag har seminarie kl 10.30 (som jag inte kommer gå på) och ska sitta och sälja biljetter till ölprovningen kl 12.15 imorgon. Pepp!

By the way så borde jag sluta laga mat efter jag har druckit öl. Igår skar jag mig och nu har jag precis lyckats bränna mig på stekpannan. Aouch.

Sov gott kära vänner,



/L

Det går bara inte

Tentan skriver inte sig själv, tyvärr, och inte skriver jag den heller. Har blivit lite, men inte tillräckligt gjort idag. Snart är det dags för seminarie. Pepp att börja sin skoldag kl 15.00...

Igår var kulturutskottet plus lite annat folk på Harrys för att vinna Musikquizet. Vi vann inte, men det var kul i alla fall. Definitivt något jag vill göra igen. Hoppas bara inte dom där brudarna i hörnet är där då, dom som vann alla öl-checkar. Jag hävdar fortfarande att dom antingen måste ha exakt dom frågorna hemma eller så ligger dom med killen som höll i tävlingen. Så måste det va.

Nej, nu är det dags att rulla upp mot campus, ska se om jag kanske kan uppdatera mitt lilla LIU-kort också. Och köpa lite godis för annars kommer jag somna på seminariet.
Sen är det kravall!




/L

AJ!

Jag borde sova nu för jag ska upp och plugga snart, men jag kände att jag var tvungen att äta något eftersom jag inte hann det innan Harrys. Kvällen blev mycket roligare än jag tänkt mig, musikquizet överträffade mina förväntningar.

Nu när jag väl kom hem blev jag jättesugen på hamburgare, men det gick inte så bra. Lyckades snitta upp en del av min vänsterhand, blöder som tusan, trots plåster. Hoppas det slutar snart, det svider. Aouch.



/L

Språket är oändligt

Kom inte riktigt upp så tidigt som jag hoppats på, men va i skolan innan kl 11.00 i alla fall. Hann med att trilskas med min pedagogical grammar, äta lunch och läsa lite lingvistik. Sen begav jag mig till seminariet och försökte gömma mig så att Anders inte skulle se mig och försöka få mig att svara på konstiga och svåra frågor som egentligen (visade det sig) inte hade något riktigt svar. Det gick bra, fick bara en fråga. Sen tog han kort på oss.


Ikväll blir det Harrys och musikquiz, det ska bli spännande. Ska va på plats redan vid 17.50 så jag måste nog se till att fixa lite käk innan, vill inte riskera att dö av svält mitt under hela spektaklet.



/L

Page 1



Idag lyckades jag uppfylla mitt mål, dvs börja skriva på min hemtenta. Blev faktiskt en hel sida och jag känner att jag kan vara i alla fall liiiite nöjd med mig själv. Lovely.

Fått tag på en biljett till kravallen också, så nu blir det pulkaåkning och partaj på torsdag. Kanske ska hoppas på att snön ligger kvar ett par dagar till.

En öl eller två på hg väntar, bäst jag går dit.





/L

Tragiskt roligt

Kan inte göra annat än att skratta åt min prestation på tentan. När jag fick den höll jag på att skratta rakt ut för det tog ungefär 20 sekunder för mig att inse att det skulle gå käpprätt åt helvete. Men det blir så ibland och jag tänker inte gräva ner mig för det. Jag har bara mig själv att skylla, får se till att plugga mer inför omtentan istället (troligt).

Precis kommit hem från möte med KUL. Vilka grejer vi har på gång, det är så roligt och kommer bli så bra. Håll utkik efter info, ni kommer gilla det. Ska sätta mig och renskriva protokoll nu.

Imorgon måste jag börja på min hemtenta. Känns som mitt andra namn borde vara Tenta, jag gör ju inget annat. Lisa Tenta Fagerström, låter inte så tokigt. Och när jag bli gammal kan jag bli en äkta tenta-tant.




/L

Arkitektur och annan skit

Jag hatar mig själv. Inte alltid eller speciellt ofta, men nu gör jag faktiskt det. Inte pluggat ens i närheten av hälften så mycket jag skulle behöva plugga inför den här tentan, känner att jag inte har koll på något alls. Allt bara snurrar i skallen. Arkitekter, stilar, konstnärer och målningar... Fuck it. Omtenta it is.




/L

Jag hatar engelska!

Vad otippat, tentaplugget går åt fanders. Ingen motivation alls, inte ens lite ångest som kan sporra mig. Kommer få ta en omtenta, men skit samma.

Nedan följer en lista med vår kära styrelseordförandes bedrifter under gårdagen, eller vissa av dem. Listan blev rätt lång. Lite härliga citat finns också med.


- Plats: Nere i puben på [hg]. Säger med hög röst att "jag ska bli utslängd ikväll" varpå han köper ännu en öl.
- Knäpper upp lite väl många knappar i skjortan på dansgolvet och har sedan inget minne av detta, vilket leder till att skjortan fortsätter att vara uppknäppt hela kvällen.
- Spelar luftgitarr på Mattias
- Vrålar "jag är full, får inget knull!" på dansgolvet till Heavens on fire. Många gånger...
- På väg till efterfesten. Dyker ner i snön på volleybollplanen och gör några kullerbytter. Filmas med sin egen mobilkamera.
- Intervjuas av Mattias hela vägen och säger massa konstiga saker, även det filmas.
- Hånglar upp en snöig Volkswagen och får snö i HELA ansiktet.
- Får något lurigt i blicken och tacklar 2 kundvagnar. Får lite ont i knät.
- Går och frågar folk om dom får potatis när dom kommer hem.
- "Lisa, vill du sniffa salt med mig?"
- Spelar åter igen luftgitarr, denna gång med en hatthylla.
- Lägger upp en lina med vitlökspeppar med hjälp av en 50-lapp. Slickar upp den från bordet.
- "När jag gick i gymnasiet sniffade jag grillkrydda.
- "Vi går till statoil. Vi kan olla allt lösgodis".
- Mattias: "Lisa, vill du ha en folköl?" Lars: "JA!".
- "Nu ska jag nyktra till. Jag ska dricka folköl".
- Häller salt på värmeljusen som brinner på bordet med motiveringen "Tänkte, det där ljuset med salt på".




/L

The List

Sådär då var man hemma igen. Blev en trevlig kväll. Folk var mycket fullare än vad jag lyckades bli, kände att det trots allt var bäst att ta det relativt lugnt med ölen eftersom jag MÅSTE plugga imorgon. Shit, jag kommer verkligen inte klara denna tenta...

Anyway, imorgon kan ni läsa en liten lista över en viss persons bedrifter som inträffat under kvällen, trots att jag vet han inte vill att ni ska få veta det haha. Men jag tycker det är så roligt så jag måste dela med mig lite.

And now, sängen.




/L

Ja men vad annars

Så, nu ska jag till hg. Känner att det är dags, klockan är 00.05. Hänga med styret är planen, Tias ska ta med ett glas vin till mig som jag ska dricka utanför tydligen. Blir nog bra det här haha. Måste ju hälsa på Ida i baren också, kanske dricka en Ellen key.



/L

And now what?

Men shit va tråkigt jag har! Borde plugga men jag vägrar, det är ju lördag. Ingen som kan umgås heller = dålig film i min ensamhet. Måste nog till hemköp och handla lite, inte ätit frukost än och klockan börjar närma sig 20.00, illa. Trodde jag skulle må mycket sämre idag än vad jag gjort, men baksmällan blev inte så farlig. Skönt.

Totalt onödig dag.




/L

Scheit

Alltså, ja, det kunde ju bara sluta katastrofalt, men det var kanske lite meningen med. Dräggfull i balklänning. Hell yeah. Oj oj, jag blev mycket mer onykter än jag tänkt mig, men oj vad kul jag har haft! Och jag har i alla fall varit på statoil i balklänning. Och köpt en hamburgare med extra ost, det ni!

Nu ska jag sova. Pusshej.



/L

Dagen med stort D

Yes, äntligen är det dags! Är oerhört taggad, det kan bara sluta på ett sätt. Illa. Men förhoppningsvis kommer det vara värt det. Balen nalkas och jag måste börja fixa till mig snart. Precis hemkommen från staden, har inhandlat matchande flugor till grabbarna grus. Vi kommer vara så tjusiga allihopa. Mmm...

Nä, nu är det dags. Balfixning fas 1 måste inledas.



/L

Spontanfylla

Vem fan kom på den briljanta ideén med shot chess? Va va VA? Inte fan va det jag, men hey, jag är inte den som är den. Jag kan inte spela, alltså fick jag shotta. Mmm... Ölen på hg var för dyr och vid 00.00 kom jag på att bankomaten var nära, så jag sprang dit och gjorde ett litet uttag. Sen kostade ölen 20 kronor och jag var nöjd.
Gjorde en liten inhandling på statoil med, Wasa knäckebröd, creme fraiche, dip och chips. Dom hade ingen gräddfil dom jävlarna. Usch. Sjönk till en låg nivå och köpte ett paket cigg också, mitt första sen i lördags. Fan.

Anyway, hade en jättetrevlig kväll, spanks.



/L

Soft

Ja inte har jag lärt mig att skilja på några pelare idag heller. Inte heller några stora konstnärer eller stilar på litterära verk. Men jag har fått lite annat gjort.
Typ druckit te och haft tända ljus.
Varit i återvinningshuset och slängt.
Tittat på Gilmore Girls, fast det var en repris jag redan sett tre gånger.
Helt matt i skallen av alla nya intryck. Möjligtvis av slöhet också, men det låter inte så bra att säga det. Plugga till tentan hinner jag ju innan kl 14.00 på måndag. Lätt.

Ska snart hem till Jonelijon och fira hans födelsedag lite. Hoppas han blir glad för sin present.


Nu ska jag lyssna på John Mayer innan Ida ringer och säger att vi ska bege oss.




/L

Rensning

Imorse såg jag ljuset. Öppnade mitt postfack och en fet stråle av ljus flödade ut, det var nästan så jag hörde små tjockis-änglar sjunga ett flerstämmigt "Aaaahhhh" också, men bara nästan. Det var bara brevbäraren som glömt att släcka lampan i rummet bakom, men i alla fall, det gjorde min dag.

Då kanske ni tror att min dag inte varit så händelserik, men icke. Först skola med föreläsning och utdelning av hemtenta. Medlemsmöte efter det (som gick så smidigt) och nu har jag faktiskt städat också. Eller rensat. Blev en hel kartong med onödigt prylar som åker i sopcontainern. Lovely. Flyttat runt på lite grejer också, känns lite mer ordnat nu.

Nu ska jag kolla tjockisar på teve och vara glad över att jag inte väger 300 kilo.




/L

Shakespeare

Yes, då var det snart dags. Tenta i terra, ska förhoppningsvis lyckas plita ner några viktiga fakta om Shakespeare och mästerverket (not) Macbeth. Sen är det bara att fort som fasen få ut all den faktan i huvudet för att börja plugga på tentan som kommer på måndag. Och ja just det, får ju ut en hemtenta imorgon också. Nej då, jag har inget att göra.



/L

Sur?

Jag är så opepp. På allt och kanske framför allt alla. Har ingen riktig anledning egentligen, men jag brukar bli så här lite då och då. Känner att livet bara rullar på, inget nytt händer och man lever i en såpbubbla som bara sakta flyger runt. Oftast är jag ganska nöjd med att ha det så, men som sagt, ibland går allt neråt och jag vill bara göra något annat, något vettigt och meningsfullt. Inte sitta och vara halvbakis och pank när det är alldeles för lång tid innan CSN trillar in på kontot igen. Inte lova mig själv att nästa månad, då jävlar ska jag försöka hålla bättre i pengarna, för att sedan inse att det är lönslöst. Suck.

Nu ska jag i alla fall snart åka hem till Peter och umgås med lite folk, får väl se hur det går. Dom brukar kunna få mig på bättre humör.



/L

Firre

Ni kan omöjligt förstå hur gott det var med fiskpinnar och potatismos! Shit, jag har varit jättehungrig typ hela kvällen och att äntligen få mat var, ja, helt fantastiskt.

Generationsfesten var kul. Förfesten började typ halv tre och vinet (fult vin självklart) flödade. Bra bra, o ja. Jag var mest nöjd över att jag inte hostade allt för mycket. Kanske börjar bli frisk nu, fast om jag säger så kommer jag få äta upp det. Inte direkt att föredra att stå ute i snön och titta på när alla leker.

Jag lyckades i alla fall smuggla in årets kon i Gasquen! Helnöjd. Jag fick någon form av mantel också, den var mest i vägen men va fasen, är man patet så är man. Ska lätt ha den på alla G-fester framöver.

Kanske var det bättre förr ändå, men det vågar jag inte säga högt...




/L

Ouoah

Njae, jag borde nog egentligen inte skriva något, är inte alls på bra humör. Måste bara lite.

Kvällens planer var väldigt ovissa. Blev fulvin och Ida, mycket trevligt. Även en släng av Johannes. Sen var det kärleksmys på hg. Vi satt mest och drack öl medans alla andra stod och vrålade framför scenen.

Det var en trevlig kväll, men jag kan inte hålla inne med min tristess längre. Fan, det blir inte roligare, hur mycket jag än försöker. Ibland funkar det bra, och ibland inte. Ikväll blev ett stort inte, tyvärr. Hade kanske för stora förhoppningar efter förra året.

Anyway, nu ska jag sova och bli pepp inför generationsfesten imorgon. Och fan, jag SKA ha kul på kravallen!




/L

Watch it...

Idag är det Fredag den 13. Jag brukar alltid råka ut för något jobbigt. Håller tummarna för att slippa.
 
(Fast jag har redan lyckats försova mig, tappa en lins och inse att jag inte har någon frukost hemma. Börjar bra...)




/L


Jafan

Gå in i mappen Mina bilder. Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen. Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den. Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om att de är utmanade....


Denna utmaning alltså... Sprider sig värre än klamydia en tidig fredagsmorgon efter Kravall. Usch. Jaja, here we go.
Till att börja med kan jag berätta att jag har inte 6 mappar med bilder, jag har knappt några alls kvar eftersom min dator kraschade för en tid sedan. Har dock ett litet album med diverse bilder som jag fått från lite här och var så jag tog den 6 från det istället. Får duga.




Min bror och jag, 061209. Kul att han ska va så jävla lång och ha mitt afro och ta upp hela bilden. Smidigt. Bilden är tagen hemma i mitt gamla rum på ett kalas. Vi smet från alla och hade roligare utan dom. Kanske syns...

Jag tänker inte utmana någon, tror att de flesta vars bloggar jag läser redan blivit utmanade, så att...


Ikväll blir det jazz på Flamman.



/L

Nu så

Yes, frisk! Typ. Blivit av med febern för tillfället, hoppas det håller i sig. Förkylningen lär jag väl få dras med ett tag till men det är okej. Så länge jag slipper temperaturväxlingar som skulle kunna vara skapade av växthuseffekten själv är jag nöjd.

Snart dags att åka till skolan och grupparbeta lite. Hoppas det inte gör något att vi jobbar 3 när vi egentligen skulle jobbat i par. Fast sen när följer vi instruktioner?

Måste läsa en massa idag också. Missade ju 2 föreläsningar igår och måste läsa inför en annan imorgon. Hej och hå.





/L

Varken eller

Jag önskar min kropp kunde bestämma sig för om den ska vara jättevarm eller jättekall och sluta växla. Av med täcket, på med täcket, ingen ordning alls på taket.

Tog en promenad med Jonte, tyckte att lite frisk luft kunde komma väl till pass. Trodde hela kroppen skulle dö av utmattning efter typ en kvart.

Och nu; CSI Miami.


/L

Apoteket

Skulle säga till en kompis att jag skulle till apoteket och fylla på förrådet av diverse värktabletter. Hon fattade inte riktigt vad jag menade när jag sa att jag skulle till biblioteket och köpa treo. Min hjärna fungerar inte riktigt som den ska, och ännu sämre nu när jag är slö av febern.

Bestämde mig i alla fall för att käka något. Kom på att det senaste jag åt var en halv biff och en halv potatis som jobbmat på hg i lördags. Nu är det måndag eftermiddag... Köpte en pizza men den var allt annat än god, förutom kanterna. Anyway, jag gav det ett försök. Imorgon tänker jag pallra mig iväg till skolan oavsett om jag är halvt döende för det är sjukt tråkigt att vara hemma och sova hela dagarna.


/L

Fever

Nej, nej, nej, jag blir ALDRIG sjuk! Brukar vara så i alla fall, men inte nu längre. När jag kom hem från hg inatt började jag må asdåligt. Fick feber och frossa, kramper och hallucinerade massa. Jättekonstigt, man visste inte riktigt vad som var verkligt och inte. Lite mysko känsla.

Nu mår jag bättre men febern är kvar, precis som den mysiga huvudvärken, hostan och snoret i näsan. Hoppas det försvinner snart, inte bra läge att bli sjuk nu. Känns inte så bra att hamna efter massa i skolan.




/L

Ännu en jobbkväll på [Hg]

Happ, fick bara dricka en städöl för DA skulle hem och sova. Lite trist med tanke på att vi faktiskt fick jobba ganska ordentligt, trots att kvällen började jävligt lugnt. Helt tomt, sen exploderade det. Folk kom i flock och det blev aspepp.
Såpbubblor och massa kramar. Känner mig lite otacksam, men det är svårt att krama folk tillbaka med öl i hela händerna. Men jag uppskattade det.
 Massa hångel var det överallt, mindre mysigt att bevittna när man är nykter och bara vill ha bort folk från dörren. Men jag unnar dem kärlek, det kan dom behöva.

Börjar få ont i halsen och hosta. Har inte tid att bli sjuk nu så jag hoppas det är väck imorgon.


God natt




/L

Pulka

Pulka är lätt en stark kandidat till att vinna titeln svenskans fulaste ord.

Kom precis hem från VSR-tävlingen. Det var kallt, blött och jättekul. Folk var askalas och überpepp. Jag körde mest på peppet kände jag, ska ju jobba ikväll så tyckte det va bäst att ta det lite lugnt med alkoholen.
Trodde dock jag skulle va hemma för typ 3 timmar sen, hade planerat in lite sömn. Men men, sova kan jag göra när jag dör.

Nu ska jag dricka kaffe och peppa ännu mer.




/L

Håhåjaja

Bra Lisa, vänt på dygnet åter igen. Smidigt. Känner mig inte alls så trött som jag borde och jag har tråkigt.

Filmen var jättebra och apsnygg. Bra inledning på filmkvällarna, hoppas kommande blir minst lika bra.

Men nu då? Ida jobbar och ingen va pepp på att hitta på något så jag sitter själv hemma och försöker fördriva tiden. Fest i korridoren, musiken känns som den spelas inne i mitt rum. Hoppas dom går snart.

Min telefon har förresten blivit lite knäpp, funkar inte som den ska hela tiden. Bara så ni vet. Kanske inte tål att ligga ute i snön en hel natt? Dålig.


Te kanske? En fredag...




/L

Fredag

Kan inte påstå att jag gjort många knop idag. Mest panikat över att jag trodde jag glömt min väska någonstans i Kårallen, men det hade jag inte. Den låg kvar i cykelkorgen haha.

Nu är det snart dags för film i Key med Kulturutskottet och förhoppningsvis lite annat folk med. Pepp!



/L

Macshit

Jag hatar Macbeth.
Så, det sammanfattar min dag ganska bra.

Nu har jag stressat fram lite käk och sitter med mitt nya linne på och overallen sisådär vid knäna.
Måste.Ha.Vin.


/L

Kom igen då!

Kan inte klockan börja närma sig 15.00 snart så att jag kan dra till Campus? Har inget att göra, jättetråkigt. Trodde jag skulle må dåligt idag, brukar göra det när jag druckit rödvin, men icke. Pigg som aldrig förr och det är väl bra i och för sig, men hade jag inte kunnat få sova lite till? Vaknade tidigt och kunde inte somna om. Typiskt.

Och i köket är det fullt med italienare som kollar på tv och lagar mat. Försökte prata lite med dom men engelska verkar inte vara deras starkaste ämne. Hepp.

Nu då? Skulle kanske kunna läsa lite. Fast varför tråka ut mig ännu mer?




/L

Onsdag (jävligt tidigt dock)

Vilken trevlig kväll det blev! Mycket kul att umgås med kulturutskottet och dricka rött vin och käka ost och kex. Även om jag mest drack vin och åt päron. Vi hade frågesporter och i den första var jag pinsamt kass, men den andra vann faktiskt jag och Axel. Kanske för att Axel var nykter, eller för att jag visste vad de tre manliga producenterna som producerat massa Backstreet Boys låtar hette. Tror mest på det första alternativet.

Vi bestämde oss för en sväng på Hg och möttes av en ganska snabbt avklarad kö. Väl inne var det ett jävla mongo som inte hade mycket hyfs och som efter flera omständigheter polisänmäldes, bland annat anmälde jag honom för sexuellt ofredande. Jag bestämde att detta inte skulle få påverka kvällen utan dansade järnet på dansgolvet med alla andra istället. Mycket trevligt!

Kvällen avslutades (som vanligt) på statoil och Harry var imponerad av hur bitter jag var och tyckte synd om M-arna. Gick hem till Oskar och väckte honom och gjorde ett tappert försök att få med honom på efterfest. Märkte ganska snart att han inte va pepp (han sov och skulle upp kl 08.00) så jag gick hem.

Nu ska jag kolla teve och reflektera över kvällen. Uppfinna elektriskastötar-manick att ha över brösten kanske?

Det var för övrigt jättekul att träffa nya Läx-chefen med flera ikväll, ni kommer göra ett toppenjobb tror jag. Verkar vara ett supergäng!


/L

Tisdag

Vaknade prick kl 06.00 i morse och var oförskämt pigg. Klockan var ställd på ringning först 45 minuter senare så jag låg kvar i sängen och kollade på Vänner. Sen hann jag fixa gröt och slapp stressa, det hör inte till vanligheterna. Drömde att en FOUL 08 kickade ut mig från Kulturutskottet, han tog min plats. Jag blev ledsen och åkte massa hiss i Key. Upp och ner.

Föreläsning kl 08.30. Hade lite lätt panik för på schemat stod det att det skulle vara seminarie och jag hade inte läst något, men det visade sig att någon hade skrivit fel. Ovanligt... Det var kallt och inte speciellt intressant, massa om hjärnan och grejer.

Efter föreläsningen skulle jag bara gå in i Key och köpa ett äpple och en kaffe, men det slutade med att Mita och jag satt och gjorde absolut ingenting till halv tolv. Vi var i och för sig med i en undersökning om SJ:s bokningssystem. Väldigt intressant.

Sen tog jag mig i kragen och åkte till bolaget. Kvällens fina rödvin är inköpt och även två mindre fina tetra med vitt vin till reserande bravader som väntar nu i veckan.




/L

Måndag

Ny vecka, nya tag. Första förläsningen kl 13.00 blev inställd idag, så passar på att göra lite annat istället för att vara i skolan. Typ tvättar... Ska se om jag kan plugga lite med, skulle behöva läsa igenom det som föreläsningen vid 15.00 ska handla om. Eller så gör jag det efteråt. Brukar vara lättare att fatta om man hört någon gå igenom det innan man läser.

Äntligen har solen återvänt och det är nästan lite vår i luften. Pepp!
Ikväll är det möte med Kulturgrejen. Pepp!




/L

Patetjävel

Avskiftad och trött, glad och förbannat hungrig skulle man väl kunna säga för att göra det hela enkelt. Skiftet var helt fantastiskt. Vi skrattade som aldrig förr och grät utan att någon egentligen visste riktigt varför. Mer får ni helt enkelt inte veta, inte här i alla fall. Kan berätta en anekdot lite då och då, kanske nästa gång jag intar baren och blandar specialdrinkar för att barpersonalen har gått och lagt sig. Gråa och jävligt starka, kan inte bli bättre.

På vägen hem från skiftet var jag jätterolig. Länge sedan jag var så på topp. Satt helt spontant och skrek "höger!" hela tiden varpå Mia faktiskt körde höger och vi åkte vilse. Bland annat. Väldigt många ordvitsar blev det också, för att inte tala om alla filosofiska funderingar...




/L

RSS 2.0