Oroliga sömn, fan ta dig!

Jag drömde att det var en seriemördare som skulle döda alla oss som satt i rummet inatt. Han högg mig med kniven i knät, sen bytte han kläder. Tyckte att en svart skjorta var mer passande än en röd väst. Sen dödade han alla utom mig och en gravid tjej. Jag ringde ambulansen och bad dom skicka likbilar och gömde mig utanför fönstret. Sen kom polisen och mördaren kom undan. Lätt svettig när jag vaknade kl 04.30 imorse.

Mamma ringde igår och frågade om jag fått någon frisk luft de senaste dagarna (dvs varit utanför husets väggar) och jag gav ett tvekande ja till svar. Sen kom tjatet om C-vitaminer och jag försäkrade henne om att de intagits, jag hade ju faktiskt apelsinjuice i rödvinet i Lördags. Hon bara suckade.

2 Harry Potter filmer avverkade på 2 kvällar.
Inget jobb avklarat.
Hejvadetgår!




/L

Åter

Är på plats i Linköping igen efter nästan 2 veckor i Oskarshamn. Känns lite ovant att va ensam utan massa spring runt omkring, men det är mest skönt. Sitter och väntar på att tiden ska gå så att Ida kommer fram med tåget. Blir en sen förfest ikväll hemma hos Erik, sen blir det nog en sväng till NH.

Lyssnar på Zee Avi och mest bara myser. Slänger in en cover hon gjort så kan ni också mysa. Alla kan mysa tillsammans.







/Myslisa

Onsdag

Idag ska det städas minsann. Alla köksskåp och lådor ska genomsökas, torkas och bli fina. Vad gör man inte för att bota sin rastlöshet liksom... Som vanligt när solen skiner för fulla muggar så jobbar pappa, dvs ingen båtfärd idag. Synd, men om 1 timme har solen hunnit runt husknuten till altanen så då kan man glassa lite där.

Pappa fyllde år igår, hela 48 stycken, och vi åkte på speedway. Det nördigaste av mina intressen fick sig ett uppsving igen, jag kan inte annat än älska det. Tyvärr fick Dackarna stryk, men det gör inte så mycket. Jag var mest nöjd med att åter igen sitta på läktaren och svära ihop med pappa om vilka som kör dåligt, känna alla lukter och insupa stämningen runt omkring. Man kanske skulle ta och börja följa på allvar igen... Kanske. Har inte alla kanaler hemma i Linkan som matcherna sänds på bara, så det blir lite svårt.

Städa, sola, Jonte. Dagens lista.





/L

Sunny days

Tar lite semester till tydligen. Fanjävlajobb. Jag får inga pengar genom att sitta hemma och häcka. Hoppas på att solen gör mig sällskap och att det kan bli lite fler turer med båten. Det är på ett sätt mycket mer värt är de futtiga småslantar jag skulle tjänat på jobbet.

Det händer inte så himla mycket här i Oskarshamn. Har dock bestämt mig för att stanna några dagar till, främst på grund av båten och maten. Gratis är gott. Sällskap är inte fel det heller.

Nu blir det en sväng in till metropolen, måste handla en födelsedagspresent till pappa som fyller år imorgon.





/L

1 vecka till

Blev inget jobb denna vecka heller. Strul med bredbandet i nya lokalen tydligen. Åkte hem till Oskarshamn istället och har hittills fyllt veckan med båtåkande och inte så mycket mer. Jag orkar inte göra något alls.
Har bestämt mig för att prioritera brorsan istället för Metallica. Ska åka och hämta hem honom i eftermiddag och sen hänga lite i helgen innan han drar iväg igen och innan jag åker hem till Linkan.


Off to Kalmar then...




/L

Gå tillbaka till helg

Fredag igen. Känns inte lika magnificent som när man jobbat hela veckan, men ändå, Fredag är alltid bra. Ska strax bege mig ut på en liten roadtrip med Ida och Jon. Vi ska hälsa på Oskar över helgen. Ett tag sedan man såg honom nu så det ska bli superkul.

Annars då? Näe men är man ledig så är man och då gör man inget vettigt. Va med om en helt flippad utekväll i Tisdags, en bakisdag hos Julia, och igår va hon och Ida här och käkade äppelpaj och kollade på matprogram och kriminalserier. Kan ju nämna att det regnat hela veckan.

Peppet ligger just nu på helgen nästa vecka. Ska och jobba på Sonisphere. Riva scen efter Metallicas spelning. Coolt. Kommer nog svära över det just då kanske (i regnet kl 02.30), men äh, man måste prova lite nya grejer här i livet ibland. Som det ser ut nu kommer jag göra det hela till ett ensam-äventyr också, men vill någon haka på så give me a call.


Trevlig helg,




/L

Min önskan gick i uppfyllelse

I Söndags skrev jag att jag gärna skulle varit ledig ett par dagar till. Det verkade bli en normal arbetsvecka i går men ack så fel jag hade. Precis innan vi ska ta lunch så kommer chefen in och säger att vi ska byta lokaler (vilket vi iofs visste innan, men inte när) och att det blivit något fel med den andra lokalen, därav skulle vi få gå hem och inte komma tillbaka förrän på Måndag igen. Happ, så här står jag nu med en veckas oplanerad ledighet. Spännande.

Igår lagade vi mat, jag, Ida och Jonte. 1 vitlöksbaguette var och couscous-sallad. Fast det blev soppa för min del som jag skulle käkat på jobbet egentligen. Ida och jag körde en helkväll framför teven. Först Halvåtta hos mig, därefter Lotta på Liseberg, lite Beck, lite Fredrik och Filip och även ett avsnitt av Navy CIS. Puh, what a night. Allsången var nog det roligaste. 80-tals tema, eller "Pudelkrull och axelvaddar" som de så fint envisades med att benämna allt ihop. Jag satt mest och hoppades på att Lotta skulle säga fel och kalla det för "pudelknull och axelvaddar" istället. Men icke. Hon blev väldigt snuskig på slutet i alla fall.


Frukost i sängen minsann, det tror jag är en bra idé idag. Michael Jackson marathon eller vettig sysselsättning (typ tvätta) idag? Hem till Jullebulle ikväll och sätta fulvin. Dricka vin också. Kanske. Är ju ändå ledig imorgon...





/L

Sköna Söndag

Jag blir mer och mer förtjust i att vakna upp i ett mänskligt tillstånd på Söndagar, dvs inte bakis. Att vara nykter på Lördagar börjar bli en vana, har väl haft en två-tre på raken nu. Mycket behagligt.

Fredagens fest blev ett kalas utan dess like. Först vin hemma hos Ida. Mysigt sådär på tu man hand. Sen blev det Swedbank-fest där vi for runt hos massa folk och fick ny dricka på varje ställe. Kvällen spårade ur på konstiga sätt jag ej tänker förtälja här, förutom att det va sjukt blött på grund av bad och sen promenad hem i spöregn. Barfota såklart. Hemma runt 07.00.

Vaknade upp med skärsår under fossingarna och upptäckte även under eftermiddagen att min kära cykel blivit stulen. Fuck. Vad göra? Jo ringa hem till mor och far för att beklaga sig, vilket ledde till att de ringde i morse och sa att de bestämt sig för att komma upp med en annan cykel jag hade hemma. Ibland är dom bäst faktiskt. Under tiden som pappa fixade iordning cykeln så gick mamma och jag till hemköp och handlade samt städade köket. Sen åkte vi in till stan och åt pizza. Gutt värre. Bästa Söndagen på länge.

Nu är jag så trött att jag snart inte minns mitt namn så det blir nog sängen inom en snar framtid. Imorgon väntar jobbet igen. Jag som gärna hade varit ledig ett par dagar till.




/L


Äntligen Fredag!

Som jag har längtat! Hela veckan har jag suttit på ett svettigt kontor och varenda liten cell i kroppen har skrikit efter frisk luft och sol. Luften är fortfarande frisk men solen har försvunnit. Det gör inget, jag är färdigjobbad för veckan och nu är det helg.

Vi fick godis på jobbet idag. Ledde till att vi blev helt sockerhöga och i kombination med gratis kaffe så ledde det till att vi fick sluta lite tidigare. Heja oss!

Behövde inte visa leg på bolaget idag heller. Börjar min oro bli ett faktum? Ser jag så gammal ut? Skitsamma.
"Äldre kan också roligt" som min kollega så fint sa till en kund han försökte övertyga om att han skulle köpa en dator med mobilt bredband.  Han nappade inte.


Aber aber, ikväll blir det ost och kex (vin?) hos Ida. Vad som händer sedan står skrivet i stjärnorna. Tiiiiiiiip.

(Fortfarande hög på socker. Kommer nog en rejäl svacka snart.)





/L

RSS 2.0