Pokergesicht

Hittade sjukt skön cover på tyska av Lady GaGa´s Poker face. Precis vad jag behöver höra en dag som denna haha. Texten är helt sinnes... Har lagt in den på Nolle-P filmen under München Hoben hehe.

Pokergesicht


ma ma ma maa

ich habe dir gesagt während octoberfest
du bist eine sehr schöne und baby sexy schatzt ja ja
guck ich zahle wieviel geld mehr ich heute hab'
ein zwei drei ein zwei drei vier fünf sechs sieben acht

ou ou ou - es ist nicht viel - so i trinke bier
ou ou ou - es ist nicht viel - poker ist mein spiel

ich habe sauerkraut in meinen lederhosen - pokergesicht
ich habe sauerkraut in meinen lederhosen - pokergesicht

po po po po gesicht ma ma ma maa

komm jetzt meine sexy baby ganz schnell rüber hier
der grosser panzer in der hose braucht viel pilsnerbier
mit sauer kraut senf un kartoffelbrei
nicht zu vergessen bommerhuder und gekochtes ei

ou ou ou - ich bin so voll -Â ich will weizenbier
ou ou ou - du bist so geil - ich geh nie weg von dir

ich habe sauerkraut in meinen lederhosen - pokergesicht
ich habe sauerkraut in meinen lederhosen - pokergesicht

po po po po gesicht ma ma ma maa

ich hab viel zu bier getrunken und sauerkraut gegessen
so ich kan nicht mehr hier draussen mit eigene füsse laufen
ich sage dir trinke mann nicht zu viel bier


/L



Sömnlös

Nu har jag drömt sjukt mysko mardrömmar 2 nätter i rad. Blir galen snart, mitt huvud fungerar inte riktigt med så här lite sömn. Usch. Hatar att vakna upp precis när man lyckats somna. Hoppas det går över snart. I och för sig är det medlemsmöte ikväll, kanske kan sova lite då haha. Nej då, det vankas ju gratis fika, aldrig fel dagen innan CSN, och då kan jag lova att alla kommer hålla sig vakna. Igår gjorde Ida och jag äppelpaj och chokladbollar för de sista slantarna. Lätt värt att äta sig mätt på.

Snart dags att bege sig upp mot campus för inlämningen av VFU-grejjen. Sen sitter jag nog kvar till medlemsmötet och pluggar lite, kom på att det vankas tenta om cirkus 1 vecka (vilket också innebär att jag fyller år om ungefär en vecka) och det är coolt.





/L

Kundvagn? Någon?

Så blev det söndag igen. Veckan har verkligen gått jättesnabbt, känns som jag inte riktigt hänger med längre. Och mörkt är det precis hela tiden. I alla fall om man sover bort halva dagen på grund av bakfylla. Det blev en sjukt nice helg med bastu, TP och massa alkohol. Massa alkohol är det varje helg men bastu och TP hör inte till vanligheterna. Kul med lite variation!

Mina pengar är slut. Tur att CSN bara är några dagar bort, börjar sina i skafferiet nämligen. Det är nu man komponerar de mest fantastiska måltider efter mottot "man tager vad man haver". Idag blir det fiskpinnar och makaroner.

Dagens fråga: varför ligger det en kundvagn utanför dörren till min korridor?




/L


Uppe i ottan

Eller, nu är det kanske inte så himla tidig morgon längre, klockan är ju snart 06.30. Kom upp i tid trots ölen igår. Ingen större mängd direkt, men det brukar ändå bli segare att ta sig ur sängen dagen efter. Va på hg en sväng igår kväll och körde (kastade? spelade?) dart. Gick bra första omgången, då vann jag. Andra omgången gick mindre bra och jag lät fröken Björn ta min plats. Då gick det bättre.

Nä, sista VFU-dagen för denna vecka. Ikväll blir det bastu!





/L


Det här med impulser

VFU idag. Regn och totalt mörker när jag trampade ner mot resecentrum i morse. Kallt, blåsigt och måndag morgon. Det kändes ändå inte sådär jättejobbigt som det brukar av någon andledning som jag antagligen aldrig kommer lyckas klura ut. När jag kom till Abisko-rondellen slog det slint i huvudet på mig lite grann. Såg skylten med Berg 9km och tänkte väl egentligen inte alls, men hade jag tänkt hade det nog varit något i stil med att "vafan, 9 km, inte så himla långt. Eller? Hinner jag? Vet inte, har aldrig cyklat 9 km i spöregn och motvind innan. Kanske borde ta bussen."  Jag cyklade. Och hann faktiskt i tid, var till och med massa tidigare än jag behövde. Vaknade till ordentligt av cykelturen och hade en riktigt bra dag på VFU:n. Var lite rädd för vad som skulle hända när det var dags att åka hem, cykla alla dessa kilometer en gång till? Det gick, och ta mig tusan men det känns riktigt gutt nu efteråt. Eventuellt blir det en repris imorgon igen, om vädret är lite bättre. Och om jag kan få tag på lysen, ingen bra idé att cykla på en smal cykelväg utan lampor utan cykellysen.





/L



Sköna Söndag

Oj oj vilken slapp dag. Druckit x antal koppar te, stickat, städat och kollat på Biggest Looser. Happ, och nu då? Börjar bli lite rastlös. Inget plugg att fixa med heller, förutom att läsa lite skönlitteratur. Imorgon drar en ny VFU-vecka igång. Jag är inte direkt jättepepp, men det brukar bli ändring på det när jag väl är där.

I fredags var det Kinky-sittning. Skitkul, va länge sedan jag var på sittning, tror att avslutningssittningen var den senaste. Börjat fundera över om det stämmer att blondiner har roligare, för jäklar va kul jag hade i blond peruk. Haha. Synd att jag inte passar i blont hår bara.

Mer te?




/L

Ledig!

Andra dagen i rad jag är ledig från skolan, and it feels good. Lite uttråkad och rastlös, men mest tillfreds. Har sprenderat dagarna med att göra så lite som möjligt. Kvällarna har jag varit hos Ida nu 2 i rad. Pannkakor, film och massa te. Sweet.

Har börjat fixa med Nolle-p filmen också. Satt några timmar igår och kväll blir det hela kvällen som gäller. Sjukt mycket jobb och pill, men det är faktiskt roligare än vad jag trodde. Speciellt att se saker man glömt bort att man filmade.  

Dags att rulla upp mot campus. Borde skaffa lysen till min cykel, det är ju mörkt nästan dygnet runt nu.




/L

Snart på väg tillbaka

Om ganska exakt en timme är det dags att åka tillbaka hem till Linköping. Har varit hur skönt som helst att hänga i mitt barndomshem hela helgen. Tagit det precis sådär lugnt som man bör göra ibland men som man tyvärr gör alldeles för sällan. Idag fikade jag med min farmor i några timmar och sen åkte jag och pappa och kollade på vad det fanns för möbler i förrådet. Finns lite som jag kommer plocka med mig när det blir inflyttning i den nya lyan.

Nu ska jag sticka vidare på min halsduk. Den börjar bli lång nu.




/L

Oskarshamn

Det luktar glögg i hela huset. Mamma gör alltid egen glögg och det var tydligen dags att fixa iordning den idag. Längtar tills den är klar, den brukar bli riktigt nice när det är färdig. Väldigt stark, men god. På tal om glögg; jag har haft en vit vecka. Igår satt jag hemma í mamma och pappas soffa och stickade hela kvällen. En lördag. Kanske lika bra att börja pensionsspara, jag verkar vara närmre ålderns höst än jag tror.

Jag har 5000 böcker att läsa innan jag åker hem imorgon. Typ Pippi Långstrump, Alice i underlandet och liknande. Åh nej, vad jobbigt! Skönlitteratur! Heja Filfak.




/L


Snö!

Idag blev det en lång sovmorgon. Lätt värt.
Idag har det snöat!
Idag fick jag veta att jag klarade min literary essay!



/L

Vfu, sutt, pk m.m.

Oj vilken dag! Blev en tidig morgon på grund av VFU. Fick se många muntliga nationella prov samt bedöma och diskutera med min mentor. Lärorikt, jag gillar när jag får konkreta råd som jag faktiskt känner att jag kan ha användning av framöver. Så borde det alltid vara. Stressade iväg från Vreta till campus och hann lagom till eftermiddagens föreläsning. Den handlade om Pelle Snygg som egentligen hette snusk i Tyskland och allt var otroligt roande. Den där damen kan faktiskt vara rolig ibland, förutom när hon rättar tentor. Idag upptäckte jag att Ida suttar av chokladen när hon äter dajm. Busted! Hon kan förneka det så mycket hon vill, but now I know the truth, Ida "sutten" Nilsson. Kvällen avslutades med en liten PK-sammankomst som var lika trevlig som vanligt. Kaffestirr och slag med mackor.

Dubbelavsnitt av Navy CIS, hallelujah!






/L

Ny vecka

Måndag igen. Känns skönt för jag har en relativt slapp vecka framför mig, jämfört med förra. Vfu imorgon istället för seminarie och föreläsning ska bli skönt, sen är det inte så mycket mer som händer faktiskt. Några fler föreläsningar i och för sig, men inget direkt ansträngande. Ska åka till Oskarshamn på fredag eftermiddag, så helgen blir lat även den. Nice, kan behöva lite höstlov.

Nu vill jag helst av allt dricka glögg alternativt packa ner alla mina saker i flytt-kartonger och flytta in i nya lägenheten. Det sistnämnda kanske kan bli lite svårt eftersom de som bor där nu inte flyttat ut ännu, så får satsa på glöggen helt enkelt.




/L

Tävling, pizza och [hg]

Jag kom faktiskt iväg till tävlingen, om än lite senare än planerat. Det var lika kallt om fötterna som förra året och lika kul. Vi drack öl, chillade och hejade på lärarlaget som det tyvärr inte gick så bra för. Besök på donken efter det för att tina upp och bakis-äta massa feta saker. Mmm...

Sov en timme eller två innan det var dags för att börja sippa alkoholhaltiga drycker igen. Satt hemma hos mig med Josefine och Ida och kollade på det eminenta tv-utbudet (not), åt pizza och snackade skit. Sen blev det hg där jag fick en konstig känsla av jul och den spanska ängeln blev utslängd. Jag blev halvt paranoid på vägen hem då jag endast mötte slaktare, vampyrer och allmänt blodiga människor. Tur att det bara är halloween en gång om året.




/L


RSS 2.0