Spontanfylla nr. 2

Igår var tanken att jag inte alls skulle gå utanför dörren, och speciellt inte med alkohol i kroppen. Det gick sådär. Ett glas vin blev tre och sen lockade hg som vanligt. Blev en skitkul kväll även om jag inte pallade hela vägen fram till stad i ljus. Ikväll var tanken ungefär den samma. Ingen utgång på grund av pengabrist och alkoholbrist. Men gissa vad? Det löste sig jäkligt fint och blev en helt galet bra utekväll. Mer desperata spontanfyllor åt folket! Men oj vad jag längtar till CSN kommer så man kan köpa egen alkohol och inte behöver ta till all rest-sprit som folk har, även om det funkar fint det med. I alla fall en kväll som denna. Nu ska jag försöka låta bli att äta upp pizzan jag har i kylen, det lär ju funka sådär bra. Självdiciplin är inte riktigt min grej den här helgen känner jag.
/L

Svek

Okej, jag borde verkligen inte blogga nu, men vafan. Oavsett om jag är nykter eller full så blir jag sjukt besviken på folk jag trodde så mycket bättre om, och det suger. Jämt. Ta åt dig om du vill, eller skit i det. Jag kanske inte borde tro så gott om folk./L


Cookie

Onsdag. Vilken grej. Vad har hänt idag? Tentagenomgång med Ulf som inte var speciellt givande, förutom att hon rättat fel och missat att ge mig 1 poäng. Pluggat lite (pytte) och ätit kakor. Det sammanfattar nog min dag ganska bra. Jag kan leva det händelserikaste livet ever. Börjar bli lite oroad över att jag ska växa fast i fåtöljen och tvingas sitta i den för alltid. Fast det kan innebära både för- och nackdelar såklart.

Imorgon är det kravallilallilall i alla fall. Ett trevligt avbrott i livet.
/L

Dagens...

Dagens chock 1: jag vaknade i tid till tentan.
Dagens chock 2: jag tror jag klarade tentan.
Dagens velande: kravall eller inte kravall på torsdag?
Dagens ångest: tenta imorn igen.


/L


Pizza please!

AHHHHHHH! Inget jag läser verka fastna, jag ger upp nu. Får helt enkelt hoppas på att det kommer rätt frågor imorgon, annars blir det ännu en omtenta. Suck. Och bakis är jag också. Fast det är inte så farligt längre, huvudvärken är botad. Länge sedan det var en så lång efterfest i kombination med sprit (typ get. vafan är get? äckligt iaf). Mår helt enkelt som jag förtjänar. Kan inte sluta tänka på pizza. Vill.ha.nu!/L

Mirakel

Jag vill spy. Kräkas, I tell you. Det här med att tentaplugga suger, inte roligt nånstans. Dessutom fryser jag för det är alldeles för lite folk i Key för att det ska bli varmt. Usch. Men, det går faktiskt bra med pluggandet. Känns som att jag börjar få kläm på en hel del. Det kan jag i och för sig bara ha intalat mig själv i någon av mina svagare stunder men jag väljer att hålla kvar den tanken. Sen kan man ju alltid hoppas att ett mirakel inträffar på måndag morgon och någon hund har ätit upp alla tentor (alternativt tentatanter) så att den inte går att skriva. Någon gång måste ju vara den första eller hur? Det vore skönt.

Idag är det fredag. Undrar om det händer något kul ikväll? Som kostar typ gratis. Lär väl bli [hg] som vanligt, det vore nice.

Nu ska jag fundera över fler mirakel som kan inträffa på måndag, skriva en lista och posta den till Gud.

/L

Internet!

Äntligen har vi lyckats få internet att funka i nya lägenheten. Bara tagit x antal dagar... Det har varit värt väntan dock, nu har teven ersatts med datorn. Spotify, Facebook, Voddler och massa annat är tyvärr inget vidare ur studiesynpunkt. Böckerna lockar inte riktigt lika mycket, men så kan det ju lätt bli har jag läst. Att andra medier tar över istället för litteraturen. Kanske skönlitteratur då egentligen, men i alla fall. Satt ändå i Key några timmar och fick relativt mycket läst. En vända till imorgon sen borde man kunna ta ledigt till panikplugget på söndag kväll.

En och en halv timme kvar till Glee. Facebook eller Kåreland? Behöver inte ens fråga.


/L

Nytt år!

Oj oj, vilken nyårsafton det blev. Hur kul som helst, bra fest, mat och folk och en alldeles enorm mängd alkohol. Minns inte riktigt tolvslaget fullt ut och har en liten lucka där jag tydligen var på en annan fest innan jag slutade på den sista festen. Men den kommer jag ihåg haha. Lustigt vad den dära alkoholen kan ställa till med ibland.

Just nu sitter jag i ett öde Key för att stilla mitt behov av internet. Har inte fått det i nya lägenheten ännu (jävla röda dagar) så vad gör man inte. Idag har jag lämnat nycklarna till korridorsrummet. Det känns konstigt, men på ett bra sätt. Det är skönt att vara nyinflyttad i lägenheten, ska bara se till att få tummen ur och packa upp de sista kartongerna med, sen är det klart med flyttande för denna gång. Funderar på att starta upp en flyttfirma, varit väldigt mycket flyttande hit och dit på senaste tiden.

Tycker att folk kan komma tillbaka till Linköping nu och att skolan kan börja igen. Blir lite rastlös av att inte göra något om dagarna.

Dags att trampa hemåt. Vad kan det ta? 3 minuter kanske? Skönt att bo nära campus :)
/L(Nu ringde Jonte och ville ha hjälp med sin flytt haha)

RSS 2.0