Lördag

Jobbat 7-16. Riktigt segt att vakna idag, det regnade, fast bara tills jag kom till jobbet. Då blev himlen (typ) blå och det blev apvarmt, bara för att jag hade jeans på mig. Sen har jag tråkats ihjäl lite halvt här hemma hos päronen. Börjar jobba igen kl 7 imorgon bitti. TRODDE jag! Ha! börjar inte förrän 16. Det, och att Jonatan kommer hem från Köpenhamn ikväll är en bra anledning att dricka öl. Jag är lika svårövertalad som vanligt.

Torsdag

Oj vad jag är trött! Eftersom jag jobbar hela helgen har jag och Sanna haft helg i går och i förrgår. Det har satt sina spår. I natt drack jag whiskey till halv åtta i morse och mitt i alltihop så svängdes det ihop en paella med couscous istället för ris och utan musslor. Det var konstigt. Idag körde jag mig själv och Sanna till Kalmar fast jag var nog kanske inte riktigt tillnyktrad. Körde fel, men kom fram till slut. Väl där gick vi mest och tyckte livet var jobbigt alt. hinkade i oss kaffe för att försöka få tillbaka lite ork. Men det va nice, trots seghet deluxe.
Nu ska jag sova, imorgon är det jobb igen, tjiho!

Måndag

Det känns åter igen som om att mitt liv håller på att springa ifrån mig. Eller kanske jag från det. Vi är i alla fall inte sams just nu, livet och jag. Det är så många saker jag skjutit upp hela sommaren som jag verkligen måste ta tag i nu, men jag VILL INTE! Jag vill göra annat. Tur jobbet är roligt och får en på andra tankar, ibland finns det inget sötare än gamla tanter som vill bjuda på godis.

I helgen var jag på västkusten och hälsade på min morfar. Lilla morfar har blivit ännu mindre och ännu snurrigare. Det är lite jobbigt.

Pappa lagar isterband med potatis och sås. Såsen som aldrig blir bra. Antingen för mycket salt och peppar eller för lite. Aldrig under mina snart 23 år har jag fått äta en sås till isterbanden som pappa är nöjd med. Kanske blir första gången idag, vem vet. Jobbar em-kväll sen. Skönt.

---

Oj oj, jag som skulle chilla lite med alkoholen igår. Gick det bra? Ehh, näe. Men men, det är sommar och då måste man dricka mycket för det är varmt, sen att det kanske inte syftas på rosévin är väl en annan sak. Om två timmar ska jag börja jobba och jag hoppas jag slutat må bakis tills dess. Usch. Upptäckte igår innan jag drog till Jonte att min kamera är spårlöst försvunnen. Hade den på Öland senast men vet inte vart jag gjort av den nu... Typiskt dåligt när jag vill ta kort. Har någon sett en rosa liten kamera så är den troligtvis inte min, men jag tar den gärna ändå.

¨¨

En ledig fredag kan faktiskt slå det mesta. Massa sol och ensam hemma. Päronen jobbar och bror är och förlustar sig. Ska dock inte va hemma så länge till, ska till min lilla farmor och äta nybakta bullar, om hon orkat baka idag. Hon skyller på värmen och säger det är för jobbigt att baka, förstår inte alls vad hon menar... Imorgon börjar jag sent, och det medför eventuellt alkoholintag ikväll. Borde ta en sväng till bolaget, men vet inte vad jag är sugen på. Alltid detta problem.

Nä, ut i solen!


..


Efter en hård helg på jobbet med delad tur och allt annat tjafs förtjänar jag helt klart en ledig dag idag. Skönt att man vaknar upp till regn, men nu lyser visst solen igen. Ska till Havslätt med Jonte, inte sitta framför datorn och uggla.
Tjo!

...


Kors i taket, I´m back! Kanske bara en tillfällig visit eller för att stanna, det får vi se. Mest tror jag det beror på tristess och för lite att göra (lögn, jag har 1000 saker att göra egentligen, jag bara ignorerar en del av dem). Det är sommar och jag är åter igen i den kära hemstaden Oskarshamn. Inte för jag hinner se så mycket av den, jag jobbar. Jämt. Trivs skitbra med allt, förutom värmen. Det är inte nice att springa runt inne i stan när det är 32 grader ute och vara trevlig mot folk när man svettas som en gris. Sen får folk säga "men klaga nu inte när det har blivit varmt" hur många gånger som helst, I don't care. Inte det minsta!

Jag vill göra massa saker. Åka iväg, vara ledig, ha sommar på riktigt. Nu känns det som att sommaren bara är någon form av transportsträcka som ska betas av så att allt kan komma igång uppe i Linkan igen. Stackars Linköping är satt på paus under tiden som alla (nästan) flyr fältet hem till gratis mat och boende. Hade jag varit Linköping hade jag längtat efter alla studenter, fast vi säkert är jobbiga sett ur ett stadsperspektiv.

Nu måste jag gå och dricka ett hav för jag är nog aningen uttorkad. Helt snurrig huvudet. Bollen. Jag ska börja säga bollen istället för huvud, det är häftigt. Dumboll. Bollsak. Bollroll. Bollbonad. Coolt. Vatten...RSS 2.0