Jag är tillbaka

Okej, nu är det dags igen. Har varit borta alldeles för länge för att den här bloggen ska hållas vi liv, men det blir en "charging 300, CLEAR! kapoww!" på den i alla fall. Jag har övergått från det mesiga rosa, destruktiva svarta till en blåvit mer neutral outfit. Den är fortfarande inte klar dock, så ha lite överseende med typsnitt and stuff like that...

Skrev tenta idag. Det gick fruktansvärt dåligt, främst på grund av att jag igår fick veta att 5 kapitel som jag inte pluggat på skulle komma på tentan. Rökt redan där liksom... Att jag var trött som en gnu gjorde inte saken bättre direkt, plus att tentan ändrats om massvis sen jag skrev den för ett år sedan. Där har jag mig själv att skylla, jag vet. Borde skrivit den innan, men men. Så mycket annat man ska hinna med. Lingvistik ligger inte i toppen på att- göra-listan, även om jag faktiskt innerst inne tycker det är rätt kul att gräva ner sig i språkliga minimaliteter.

Julia och jag bestämde redan igår att vi skulle fira tentan med ett litet partaj, och 1 flaska vodka + 1 flaska apple sourz senare begav vi oss tll [hg]. Det blev en riktigt nice kväll, trots att det blev lite deep talk på slutet.

I morgon är det Pallen-tävling och jag ska försöka orka upp. Har dock mina tvivel på att det kommer lyckas, har en hel del sömn att ta igen efter den här helvetesveckan. Nu är den i alla fall över, thank you god!

Hörshej


/L


Slut på helgen

Nu har jag vinkat av lillebror vid bussen. Typ. Kramade om honom en bit ifrån bussen så han skulle slippa skämmas inför sina coola polare, alla som gör lumpen är ju så fruktansvärt häftiga så fort de får på sig sin uniform. Vi har i alla fall haft en sjukt nice helg, även om tröttheten varit närvarande hela tiden. Lagat massa god mat, varit på stan och shoppat, kollat fotboll, druckit öl och varit på hg. Mycket trevligt.

Råkade tajma in dagens hemköp-besök till precis när bussarna till sjöslaget skulle gå från Ryd centrum och det kändes lite konstigt. Ett år sedan sist, det har gått fort.

Det känns som jag saknar något men jag vet inte riktigt vad. Ibland blir jag inte riktigt klok på mig själv, men det är väl så det ska vara.

Oj, det blir lite osammanhängande...


Popcorn, film, sova. Så lyder den fortsatta planeringen.
/L

Kan man drunkna när man cyklar?

Vilken dag det har varit idag! En riktigt lång en. Campus från 09-19 hör inte till vanligheterna, men ibland så måste man. Hade min lilla PA-klass i morse, sen va det sektionsgrejer i key. Inte direkt rusning men trevligt i alla fall. Tyvärr ville inte så många prova våra kulturkoftor. Kl 17 började seminariet i mentorskapskursen jag läser. Rollspel stod på schemat och hej va vi spelade rollspel. Eller? Relativt roande var det dock. När jag skulle cykla hem kukade vädret ur totalt och jag trodde faktiskt att jag var nära döden. Herregud vad det regnade och blåste. Jag såg absolut ingenting och det är ett under att jag kom hem helskinnad (dyblöt och kall).

Blev en sväng på hg ikväll efter att jag kollat på Mammas Pojkar med Ida och Rasmus. Blev bara en öl ikväll också, är alldeles för trött för att köra en helkväll, plus att jag har grupparbete imorgon. Svenska skrivregler tjiho! Bäst att man är fresh imorgon när kontraktet för lägenheten ska skrivas på också.

Imorgon kommer min bror på besök. Han ringde ikväll och sa att han käkat en halv potatis på 55 timmar och att han skulle äta massvis i helgen. Äta upp mitt bankkonto... Ska bli skitkul att han kommer hit ett par dagar, ska bara se till att hitta på lite grejer att sysselsätta oss med, men det löser sig.

Sov gott!

/L

RSS 2.0