Just det

Jag har för övrigt lyckats med bedriften att få bodylotion på min högra lins, vilket i sin tur lett till vissa smärre brister i synfältet ikväll. Hoppas det försvinner av sig självt, alla linsgrejer är nedpackade.

/L

Sådärja

Jobbat sista dagen på jobbet idag. Känns jättebra men samtidigt lite vemodigt. Har trivts jättebra, både med personalen och vårdtagarna. Ska försöka kirra jobb till jul, vore nice. Efter jobbet blev det en panik-packning inför morgondagens tillbakaflytt till Linköping. Inte så jobbigt, mest nedknölande av kläder i alldeles för få och små väskor. Var och handlade med mor en sväng också. Tvättmedel och annat onödigt ont som är skönt att slippa behöva betala med studielånet senare. Tacktack.

Nu har jag precis kommit hem från krogen, varit och ölat med ett par vänner. Sista kvällen i Ångesthamn för denna gång. Undrar om jag kommer komma hit innan jul?

Imorgon bär det som sagt av till Linkan igen. Äntligen måste jag väl säga, trots att jag vet att jag snart kommer göra vad som helst för att det ska bli sommar, lugn och ro. För nu börjas det igen. Skola och möten om vartannat, ska dessutom försöka klämma in lite jobb därimellan. Hoppas stressnivån kan placera sig några snäpp lägre ner på skalan än i våras...

Jag har förresten kommit på en sak. I natt när jag som vanligt låg och vände och vred på mig för att försöka somna, märkte jag att hur jag än placerar mig är alltid höger hand över vänster bröst så att jag kan känna mitt hjärta slå. Kanske ett sätt att försäkra mig om att jag verkligen lever. På något sätt känner jag en trygghet i att höra hjärtljud, det spelar ingen roll om de är mina egna eller någon annans.


/L


Stress

Ahhh jag ska på bio vid 18.30 och måste hinna äta och duscha innan. Fuck.


/L

Lön

Visserligen fick jag ingen fet lön nu, men den blir större i Augusti. Jag är nöjd bara av att ha känslan av att få in pengar på kontot, även att det inte är mycket.

Idag kommer Emil till Oskarshamn. Det är väl ungefär det roligaste som händer här idag, annars är det som vanligt.

Ska iväg och jobba sen, eftermiddag/kväll idag. Fast jag får jobba med roligt folk så det är okej.

Exakt 1 vecka kvar nu, sen flyttar jag hem till Linköping igen. Har kollat upp kursstart och all fucking litteratur som ska köpas och läsas nu med. Känner igen känslan av ångest som sakta börjar smyga sig på igen....usch. Fast det ska bli nice att äntligen koma igång med engelskan.


Kanske borde va ute i solen nån timme innan man drar till jobbet...




/L

dra åt helvete

Har en sån där dag man bara vill ska ta slut och sedan förpassa till det förflutna. Allt går åt helvete, jobbet va pisstråkigt, mamma tjatar och jag är SÅ trött eftersom jag inte kan sova om nätterna. Fuck it.
Brorsan gjorde i alla fall pannkakor till mig nyss. Han är bra snäll ibland, eller ja, alltid. Blir kul när han kommer upp och hälsar på i Linkan till hösten. Har fortfarande sin 18-års present att uthämta, då jävlar blir det livat. Tänk Fagerström ggr 2 på [hg].... Sweet.

På tal om Linköping så ska jag köra dit imorgon. Det blir gutt häng med farmor hela dagen, förhoppningsvis dör hon inte av chocken hon kommer få då hon ser mitt rum. För att inte tala om köket... Well, det går nog bra.


Nu ska jag sätta mig i ett hörn och ignorera omvärlden ett tag, kanske blir på bättre humör efteråt.




/L


Torsk

Fan då är det Måndag igen. Suck. Tiden försvinner allt för fort, dock bara när man har roligt tyvärr. Helgen i Kalmar belv bra, bättre än väntat faktiskt. Med skämt som "det var en norsk, en tysk och en torsk som skulle segla. Norsken kunde inte sgela för han hade inga segel, tysken kunde inte segla för han hade ingen båt och torsken kunde inte segla för det var en fisk." kan det knappast bli annat. Synd bara att min migrän bestämde sig för att hälsa på mitt i allt också.
 

/L


Käälmäääh

Drar till Kalmar snart för att festa hos en kompis kompis. Blir nog bra.


/L

Nemi



Kunde inte sagt det bättre själv. Ibland undrar jag om vi är släkt, Nemi och jag. Våra själar verkar i alla fall vara ämnade för varandra.

/L

Tidsfördriv

På ett sätt gillar jag att jobba eftermiddag och kväll, men på ett sätt inte. Det känns som att tiden fram tills dess att man börjar jobba, vilket i dag är kl 14.30, bara är en form av transportsträcka man inte gör något vettigt av. Fast jag borde.
Nu har släkten åkt hem vilket innebär att jag kan flytta tillbaka till mitt rum och därmed slipper källaren.


/L

Love

Precis kommit hem, varit och badat med mor och hennes moster. Skönt men lite kallt. Fast så länge som klipporna är solvarma och vindarna ljumna så kan man stå ut faktiskt.
Jobbat i dag, slitigt. Bara för att vissa personer väljer att inte dyka upp. Jag säger som min kära far: "jag blir så trött...".
Och mitt öga är fucked up.




/L

Det var varmt

Ja det kan man lugnt säga. Springa fram och tillbaka över stan ett antal gånger under jobbpasset i dag framkallade svettningar som efter ett bastubad. Typ. Och nu har vi extra folk som bor hos oss, vilket innebär att jag får lämna rummet jag brukar sova/bo i och flytta ner i tvättstugan tills på torsdag. Yiehaa. Dessutom har de en hund med sig som jag inte tål, så nu sitter jag och snörvlar och gråter. Plus att jag är allmänt trött och grinig på omvärlden.


/L

Give me some

Åhhh dreeeeegel....mmm....ge mig.



Galet sugen på godis men har inget så jag tänkte försöka bota suget med en bild.
Det har säkert ingenting att göra med gårdagens alkoholintag eller så. Kan inte tänka mig det. Trevlig kväll i går med. Såg BWO och lite annat grejs, drack öl och snackade om djur iklädda olika sorters material. Exempelvis "papegoja i plysch" eller "spindel i spandex". Min favorit var dock "lama i latex". Det klingar så fint på något vis.

 
Man kanske borde göra något av den här dagen tänkte jag när jag vaknade, men fuck it. Jag orkar inte, vill nog bara sitta i solen och läsa eller sova, sista alternatiet skulle jag nog satsa mina pengar på. Får väl se helt enkelt.



/
L

Jippo

Båtarna har intagit hamnen och folket lika så. Herregud vart är alla dessa människor på vintern? Jag är helt övertygad om att det finns ett stort rum någon stans under staden som alla gömmer sig i på vinterhalvåret för att sedan återuppstå när den första uteserveringen slår upp portarna för säsongen. Skumt. Jag var nere en sväng i går kväll och kollde läget, måste passa på när det väl anordnas något här. Det var som vanligt massa dräggiga tanter på 50+ som skrek efter lammkött samtidigt som tappra försök gjordes för att hänga med i Petters låtar. Komiskt kan man tycka, tragiskt tycker jag.

Har varit och käkat VIP-lunch med alla båtförare som tävlade innan i dag. Det regnade massvis men annars var det trevligt. Gutt käk. Det är nog dags för en timmes sömn nu, snart är det dags att bege sig neråt hamnen igen. Efter alkoholförtäring hos my man.



/L

Don´t you ever

YEY! Det är fint väder ute! Mor och far dissade mig och min bror och drog ut med båten själva. As. Fast bror jobbar och jag skulle ändå fixa en massa saker nu på förmiddagen så... Anyway, jag är glad för solen.
I går var jag på Figeholms marknad med farmor. Vilken upplevelse hehe.
Måste även visa bild på kärleken (se nedan). Jag tror jag måste åka till Danmark....




/L

Kaffe

Blev en Irish coffee ikväll med mor och far. Länge sedan, välbehövligt. Jag har ont i magen och rapar whiskey.
Borde sova men det går inte längre. Har för mycket i huvudet tror jag, eller möjligtvis för lite.
I morgon ska jag nog göra ett besök hos min farmor, och sen träffa Jonatan på kvällen. Har inte sett honom på flera dagar nu, hur jobbigt som helst när man är gifta på låtsas.


/L


Fucking regn

Jävla regnande som vägrar att ge upp. Jag är ledig några dagar nu, ge mig sol! Vissa stunder hatar jag mig själv för att jag inte åkte i väg till Marbella istället när jag väl fick chansen. Men men, man gör sina val, får väl stå rakryggad och försvara dem också. Till den gräns det går.

Jag saknar Linköping. Mitt rum, mina vänner, allt. Möjligheten att kunna vara ensam. Suck. Det är dock inte så lång tid kvar innan jag flyttar dit igen, mindre än en månad nu. Jag har fortfarande inte gjort allt jag ska....heh. Motivationen växer fortfarande inte på träd och har inte heller trillat ner från himlen. Det är dessutom för varmt för att ha en tröja med krage på, så jag kan inte ta tag i mig själv. Gud vad jag är bra på undanflykter....


/L

Bad

Nu är jag förvirrad, förvånad och lycklig. I natt var jag på en av de bästa efterfester jag varit på på länge, Linköpingstiden inräknad. Efter en mycket trevlig förfest med massa folk jag inte träffat på ett tag så blev det krogen. Rätt segt men okej med folk i alla fall, trots det jävla regnandet som definitivt inte kunde ge me sig. Sedan bar det av till killen som skapade Surlisa, eller till hans föräldrahem rättare sagt. Ett hus som ligger precis vid vattnet med egen brygga, och ett mindre hus på gården med bastu och grejer. Vi hängde i bastun, badade, drack pissöl och käkade pizza hela natten. Tänk att det finns roligt folk i Oskarshamn också. Underbart.

Nu har jag käkat jordgubbar med socker på och mjölk. Det är kärlek.


/L


Say goodbye

Att det kan vara så avslappnande att ligga och sola ute i trädgården och bara kolla på hur tvätten torkar i vinden. Helt galet. Idag var nog första gången sen jag kom hem över sommaren som jag och min mamma faktiskt pratade med varandra. Alltså pratade på riktigt. Inte bara det vardagliga pratet utan det där andra. På riktigt. Det kändes lite konstigt, men bra. Vet inte när det var vi pratade bara hon och jag sist, och utan att bråka eller tjafsa. Kanske börjar bli vuxen ändån. (ja det heter "ändå" men nu när jag är i Småland får jag skriva "ändån" för så säger man här.)

Jag är lustigt glad idag, allt känns bara bra på något sätt. Ska dricka vin sen, och träffa folk jag inte sett på ett tag. Lite vemodigt dock, vet inte om jag är riktigt välkommen längre. Det märker jag. Annars kan jag alltid dra på temafest, heja heja!


/L

Pablo

Nyss kommit hem från jobbet, och hör och häpna men det är faktiskt sol ute. Tack för det. Ska ut och sätta mig och läsa lite tror jag. Trivs bra på jobbet än så länge, känns skönt att ha ett jobb där man gör lite skillnad för människor. Att betyda något.


/L


RSS 2.0