Nervös

Är sjukt nervös och har en olustig känsla. Ska till tingsrätten snart. Hoppas jag hinner dit i tid bara, lite osäkert i det här väglaget. Usch, kan man ringa och sjukanmäla sig? Nä, jag vet att det inte funkar så,  och tur är väl det, då skulle det aldrig bli av. Har ju tagit lång tid redan. Dags att börja fundera på vad jag ska ha på mig kanske...
/L

Fylleblogg

Okej, nu bjuder jag på en riktig fyllebloggning. KraValentine-jobbet funkade asbra. Måste dock jobba upp konditionen inför nästa år. Mycket joggning blev det. Oftast helt utan mål för min del, men oj vad vi sprang. Tur jag hade Carros rygg att följa. Längtar faktiskt redan till nästa år så jag får ligga i täten.
Bastun efteråt var sehr gut. Mycket öl, shots, snigling (fast vad är hemligt) och kräks. Inte från min del dock. Jag bara spolade duschen under tiden och efteråt. Jag stannade på topp hela kvällen, och är fortfarande alldeles för glad för mitt eget bästa. Halv- kvart i åtta gick vi in i bastun, vem vet när vi kom där ifrån? Hemma hos mig var vi vid 17 i alla fall. DVD:n fuckade, så vi gick och köpte öl istället. Jag hade min max-en-gång-om-året-leklust med mig och vi körde 511 dryckeslekar. Jag vann. Alla 16! Luktar fortfarande sjukt funky sen bastun, det kan vara en nackdel med kvällen. Fast kvällen största irritationsmoment var vissa pateter som inte riktigt kan fatta vad man säger (eller skriver...) utan att bete sig väldigt illa. Jaja, det hör väl till. Mor- och farföräldrarna skötte sig i alla fall väldigt fint. Nu ska jag sova tills på onsdag tror jag. Eller tisdag, då ska jag möta lite grann. Och Julia, tentorna ligger i korgen på bordet i hallen. Bara om ifall att jag inte skulle vakna...

/L

Japp!

Okej, har överlevt tävling och bastu. Puh! Mer än jag trodde faktiskt. Med enbart 1 lins dessutom. Jag är halvblind. Nu blir det förferre hemma hos mig innan Kårallen. Pannkakorna är slut, men jag hoppas folk överlever ändå :) Så länge alla är glada är jag nöjd. Saknade massa folk på tävlingen idag. Vi tar igen det nästa år!

Puss,/L

VSR!

Tävlingsdag! Tjoho! Hoppas det blir lika nice som vanligt. Kravallen var skitkul och jag tror det kommer bli minst lika kul idag. Vad som är mindre roligt är att:

-mitt öga fuckat ur precis som förra året. Tror mitt högeröga har något personligt mot VSR. Ont gör det i alla fall.
-ont i halsen.
-ont i magen.
-ont i en tand.
-måste åka till bolaget. Typ nu.

Ska göra mitt yttersta för att igga ovanstående punkter under dagen (kan tänka mig att det blir lättare med lite alkohol i kroppen...) och helt enkelt ha skitkul!

Ses i dimman,

/L

Februari

Redan februari, shit vad tiden går fort. Det känns som alla mina inlägg börjar så nu för tiden bara för att det blir så sällan. Har inte riktigt något att skriva om längre, eller tar mig inte tiden kanske. Passar på nu när jag är ensam hemma och har tråkigt.
Ikväll hade vi första mötet med Läxkultingarna! Det gick bra, och det kommer bli kul det här. Ingen tvekan.

Nä, inspirationen fanns inte på plats ikväll heller. Får helt enkelt återgå till soffan om inget annat spännande inträffar.
/L


RSS 2.0