Ibland kan det vara underbart

Att sitta i Key och småplugga samtidigt som man dricker kopiösa mängder med te.
Att höra någon spela piano, för en gångs skull bra, samtidigt som man tittar ut genom fönstret och ser att det regnar och är lagom mycket höst utanför.
Att se folk kura ihop sig i sofforna och prata hemligheter som egentligen bara är ämnade för personen brevid att höra.
Att egentligen bara sitta där och göra absolut ingentingen.
Det är en bra eftermiddag.

Vad som inte är en bra eftermiddag är när allt förstörs av, ursäkta uttrycket, några JÄVLA STOCKHOLMARE (nej jag hatar inte alla som kommer från sthlm, men varför har jag en tendens att dra till mig de jag inte gillar?) som kommer och ska prata relationsproblem vid bordet brevid och vara allmänt dryga. Suck.

Snart kommer Jonte hit och förgyller min tillvaro i alla fall. Då blir det garanterat mer te och hemlisar ingen annan får höra.


/L

Lite nöjd iaf

Har faktiskt lyckats läsa det jag ska inför morgondagen nu. Kanske inte gjort alla frågor, men gott och väl hälften. Fan, jag kan om jag bara vill, synd att det inte är ofta jag är pepp på plugg bara.

Har varit ute och sprungit också, ännu ett infall jag får alltför sällan. Måste nog bli en liten bättring på den fronten. Kändes i alla fall riktigt gutt, kommer med allra största sannolikhet inte kännas lika gutt imorgon när jag vaknar. Träningsvärken kommer vara påtaglig, men hey, då känner man i alla fall att man lever. Lär ju vara enda tecken på liv jag lär få under morgondagen med tanke på grupparbete och så. Min grupp är ungefär lika pigg som jag en söndagseftermiddag. Med vissa undantag förstås, det finns folk man kan snacka bort en och annan minut med, eller röka bort kanske jag ska säga.

Vänta, vad var det? Aha, sängen ropade på mig, bäst jag går och kollar läget och ser vad den vill.

Sov gott vänner och ovänner.


/L

Specifikation

Jag är så förbaskat uttråkad... Försöker underhålla mig med allt möjligt utom att plugga. Har varit och handlat, städat (om än lite, men iaf) och diskat. Nu då? Plugga? Nejnejnej jag viiiiiiiiill inte!



/L


With you all night

Varit i skolan tills nu. Suttit i Key och sålt biljetter till kommande Faddertack, ska sitta och sälja hela veckan (köp nu faddrar!). Vi hade glömt att ta med en stämpel, så istället för att stämpla biljetterna fick jag sitta och måla en supersweet gubbe på varje, samt numrera dem. Ett evighetsgöra som tillslut tog slut.

Satt och pluggade lite med, gick sådär, kan inte koncentrera mig alls och det stör mig. Fick kanske hälften gjort av det jag måste ha klart tills imorgon. Det kommer bli en seeeeg eftermiddag.

Nu är fredagens temaklädsel utsedd, ska bara knåpa ihop den också. Ida och jag borde snart få pris, vet inte riktigt för vad, men det borde vi.



/L

Jag är så jävla dum i huvudet

Döda mig, det skulle göra oss alla en tjänst.



/L

Status: Mätt

Precis varit nere på stan en sväng med brorsan. Käkade på Burger King för första gången på hur länge som helst. Blev påmind om varför det var så länge sedan: det är fan inte gott. Och man blir helt äckligt mätt.

Snart dags att börja täää igen, ska bara få liv i brorsan som somnade så fort vi kom innanför dörren. Stackars liten, han har mycket kvar att lära.



/L

NEEEEJ!

Eller fast det är bara en helt random rubrik egentligen. Nu har jag uppfyllt min födelsedagspresent till min lillebror och han är full. Jag är nöjd.

Nu ska vi sova och ladda för morgondagens fest. Pepp.


/L


Lucas...

-Lucas tror att det är du som är gay fast det är jag! Hahaha!
- My bathroom is huge.
-Han tror fortfarande att du pratar om din penis, prata om ditt badrum.
-Jag skulle åka med fransmannen, han är dålig på att skjutsa. Vi va på platå, hon hittade a blond swedish guy and I was left alone. But Anna said that you have to go home because I am going fuck with my neighbour tomorrrow.'
- And I lost my cellphone batteriefodral (dålig engelska is the shit).'

Älska fyllekonversationer. Förövrigt Jonte som sagt allt.


Skrev tydligen ovanstående inatt också men glömde visst publicera det, så jag gör det nu istället.
Hoppas ni hade en lika trevlig kväll igår som jag hade.
Undrar vafan min mentor tror om mig egentligen... Illa lisa, mycket illa. man mejlar fan inte sin mentor klockan 4 på morgonen. Shit.


/L

vad fan hade jag för rubrik?

Jag skrev just till min mentor att jag hade migrän, men det har jag inte. Fast det vet hon inte. Jag är full. Äsch.
Du kan va full.


/L 

Pjanoo

Nu är jag jättemätt och nöjd. Varit nere på stan med Ida och käkat pizza samt inhandlat alkohol och resårband. Vi har ändrat om outfiten något, men det här blir också sjukt bra.

Pratade med brorsan, han kommer hit imorgon :) Härligt. Måste bara köpa en luftmadrass... Men det hinner jag nog imorgon hoppas jag.

Nu ska jag sy och leta efter en peruk som ska lånas ut. Kanske kamma den lite med.




/L

Jättetråkigt

Snart skrivit klart nu så jag skrev dit mitt namn. Fagerström blir tydligen "firestorm" i ordstavningsprogrammet. Man kanske skulle överväga ett namnbyte?


/L


Muy bien

Det sitter en spansk utbýtesstudent vid datorn mittemot. Hon låter som en man.
Sjukt kul.

/L

YAY!

Jag kom upp i tid och befinner mig i Key. Sweet. Nu ska jag bara se till att göra det jag kom hit för också istället för att sitta och göra en massa annat. Jävlacptangentbord.


/L

When You Talk

Jag skulle ha pluggat men totalfastnade framför teven och Idol. Såg att snubben från Oskarshamn gått vidare, han är helt crazy. Knäppt. Han har även grövsta dialekten jag hört på länge, man får nästan lite hemlängtan. Söta lillkillen från Mjölby hade också kommit långt tydligen. Jag som länge vägrat kolla på Idol kommer ju vara tvungen att kolla alla repriser på söndag. Usch.

Mitt tevetittande innebär att jag måste gå upp tidigt och bege mig till plugget imorgon för att hinna förbereda mig inför seminarie och fredagens litteraturdiskussion. Den kommer förövrigt inte bli särskilt givande eftersom jag kommer vara bakis som en gnu ungefär. Längtar lite lagom.

Min bror har blivit sjuk och kanske eventuellt inte kommer i helgen, vilket vore pissigt. Jag som hade tänkt städa för hans skull, nu får det vänta ett tag till.

Bis Morgen är det kravall! Det blir middag och sen förfest tror jag, i alla fall som planerna ser ut nu.  . Ska in till staden med Ida imorgon för att inhandla tyg till kvällens outfit. Bäst jag förbereder symaskinen. Ska snart börja ta ut arvode för genomförda sy-tjänster tror jag. Måste sy fast min ärm på ovven också, den har halvt trillat bort.

Nu ska jag sova och drömma om att CSN räknat fel och gett mig en miljon i studiebidrag, för om man drömmer saker så kanske de inträffar.




/L

Hur kul det kan vara med engelska

Grupparbete i Key, vi diskuterar hur ett namn ska uttalas (Macon; k-ljud eller s-ljud), varpå en tjej kläcker ur sig:

-I prefer Macon, because it sounds lika bacon...

Ungefär där gav jag upp hoppet om att min grupp är normal.


/L

I Know You Cry

Shit det är redan Onsdag! Jag hinner inte med längre. Eller längre och längre, jag hänger fortfarande inte med kanske stämmer bättre. Undrar om jag någonsin kommer komma in i vadagslunken igen. Fast det är rätt trist. Men hellre trist än stress, i alla fall en Onsdagsmorgon när jag börjar skolan strax...

Seminarium, gruppsamkväm, möte...



/L

Tro det eller ej

Notera klockslaget, jag är hemma från hg innan klockan 00.00. Ganska nöjd med mig själv faktiskt.
Det var en trevlig kväll, trots pengabristen. Trevligt umgänge räcker egentligen. Dock är det aldrig trist att ta en öl eller två heller.

Nu ska jag sova.



/L

Top Model

Fan Claire åkte ut. Jag som var helt övertygad om att hon skulle vinna. Nu får jag heja på Fatima istället.

Jonte har ringt cirkus 4 ggr idag med avsikt att försöka övertala mig att hänga med till hg. Jag har stått på mig och sagt att jag ska plugga, vilket jag faktiskt har gjort. Ringde honom för 10 minuter sen:

-Är det någon som har ångrat sig?
-Ja
-JAG VISSTE DET! HA!

Ja ja, jag må vara lättövertalad, men jag har faktiskt läst allt jag ska och jag har inga pengar att spendera så jag får gå dit som sällskap bara. det ska nog gå bra det här.



/L

Are You Calling?

Det har varit en lång dag. Började med köande inför biljettsläppet till Le Mans, det var i och för sig inte så ansträngande att gå upp kl 05.45, men med tanke på att jag inte kunnat sova så mycket på natten blev tröttheten lite väl påtaglig framåt eftermiddagen. Då var det dags för FOUL-möte, det gick smidigt, trots att alla hade lite svårt att hålla fokus emellanåt. Fast det gör det hela så mycket roligare.

Hade en dejt med Jonte ikväll. Vi har länge pratat om att käka kräftor, så sagt och gjort, vi knallade in på Hemköp glada i hågen för att kolla om de hade några. Det hade de, problemet var bara att de skulle ta minst 3 timmar att tina upp dem. Vi lät oss dock inte nedslås av detta utan tog till vår list och köpte kräftstjärtar och räkor istället. Sen satt vi oss och käkade och drack trefemmor  på en lekplats i Ryd som vi pyntade med en stor papperslykta och levande ljus. Vi hade naturligtvis även på oss kräfthattar. Att ha fantasi är inte alltid dåligt.

Jag har fortfarande inte läst ut min bok....




/L

Småkallt och så

Ännu en söndag som går till historien som en av de bästa. Söndagar är nog enbart till för att mysas och umgås med vänner på. Även om vi kanske inte umgås så som alla andra gör så är ni ändå bäst och gör mig glad.

Köa om några timmar. Ska komma ihåg att ta med mig en bok att läsa denna gång, kan ju i alla fall försöka göra ett tappert försök att plugga.




På fredag kommer Lillebror hit! Hejaheja!




/L






18 Karat Gold

En mycket bra låt såhär en bakissöndag. Lovely. Idag var jag värd för frukostklubben, bjöd på massa pannkakor och sånt smaskens.

Nu ska jag iväg till Lambo och kika på Yrrol. Och käka något för magen är tom igen.



/L

Ful Hatt

Idag är bakfyllan ytterst frånvarande, det tackar vi för. Vaknade innan klockan ringde och var hungrig så nu har jag ätit massa chili con carne och ris med foccaciabröd. Super sweet.

Ska sy lite på ovven nu så det är klar inför kvällens bravader, fadderifest.



/L

Reunion

Shit. Jag var jättebakis när jag kom till Gasquen, mådde allt annat än bra. Sen blev det superman mundering och allt gick jättebra. Syrelsen, ni gjorde ett GRYMT jobb ikväll. Tack.

Nu ska jag sova och sen blir det förfest kl 15.00 imorgon. Pepp.


/L

What the

Jag har tydligen en effektiv dag idag, mycket härligt. Först seminarium, där jag i och för sig inte var särskilt effektiv efetrsom det visade sig att jag hade gjort fel uppgifter, där fick jag för att jag försökte vara duktig och föbereda mig. Sen bar det av in till staden och ett besök hos systembolaget, det var jag och alkisarna, klockan var kvart över tio. Sprang även runt i massa klädaffärer i jakt på ett par röda trosor till FOUL-munderingen imorgon, inte den lättaste uppgiften kan jag meddela. Det är brist på röda trosor i Linköping.

Jag har även stekt ungefär 100 stycken pankisar (det vankas besök från frukostklubben) och ätit upp ungefär hälften =)
Nu ska jag förbereda kvällen (lägga vinet på kylning, Ida har tenta idag och jag ska tentafesta av den anledningen)  och läsa lite i min engelska roman (troligt).



/L

Morn!

Har stressat hela morgonen, trodde inte jag skulle hinna, men nu sitter jag här med 10 minuter till godo. Härligt. Jag undrar hur den här dagen kommer att bli, har mycket att göra fast jag vet inte riktigt vad. Vet bara att det står massa saker i kalendern, orkar inte läsa. Jag ska i alla fall till D-huset nu, sen blir det bolaget. Så mycket har jag koll på. 


/L

Seriöst

Vilket pucko till läkare kan utan tvekan tänka sig att operera brösten på en 16-årig tjej och dessutom säga till henne att hon skulle "se mycket bättre ut" med större bröst? TJEJEN ÄR 16 ÅR fÖR HELVETE! vem är inte missnöjd med sina bröst i den åldern? Shit alltså, vart fan är världen på väg? GAAAAH!


/L

Get closer

Sådärja, dagen är avklarad, eller ja, de saker man hade att göra i alla fall, dvs seminarium och FOUL-möte. Mötet var trevligt, men inte seminariet. Fy fan, jag kanske är känslig, petig eller bara jävligt trött på vissa människor, men SERIÖST!
Skaffa ett liv! Gör något! Det slutar med att jag är så trött på alla tråkiga människor som självklart hamnade i min grupp att jag helt enkelt bara håller käften och inte säger något alls under 2 timmars diskussion, något som inte inträffar allt för ofta. Suck. Dessa människor ska man alltså spendera närmsta året med... Tur att det finns ett gäng glada prickar i gruppen också som gör vardagen lite lättare att uthärda.

Nu väntar en timme med engelsk grammatik tror jag. Jag satsar på att komma förberedd till seminariet imorgon för en gångs skull, tänkte chocka Lars med att faktiskt kunna svaren på frågorna.
Han kommer dö.




/L

Just dance

Åhh vad skönt det var att sova ut idag. Borde egentligen varit i skolan kl 8.30 för written english, men vafasen, det var värt att missa. Ska strax börja röra mig mot Key för en dejt med Thomas Svensk och didaktik. Heja heja. Sen är det FOUL-möte, jag är fika-ansvarig. Får inte glömma köpa fika innan jag drar.

Nu har jag fått reda på vem jag ska ha som mentor på min VFU, det blev inte Eva som jag hade hoppats på. Och inte kom jag ifrån Vimmerby heller. Bajs. Men men, det är bara att bita ihop och LEEEE. Eller något. Men om jag är trött och grinig så vet ni varför. Förhoppningsvis har jag boende i alla fall. Hoppas på det.

Hg igår, det var trevligt. Jag gillar att vara där på tisdagar, trots att det är massa utbytesstudenter som man inte känner. Lite det som är poängen, det medför att man faktiskt umgås med dem man går dit med och inte splittras åt 50 olika håll så fort man kommer innanför dörren för att folk ska snacka med personer de känner. Skönt tycker jag.




/L


Filurarpaus

Jag kan för allt i världen inte koncentrera mig på mina fucking short stories. Måste bli klar innan imorgon, men jag har 1 kvar att läsa plus frågor till 2. Som dessutom ska renskrivas... Suck. Varför valde jag inte något annat än engelska som inriktning? Fast jag vill verkligen undervisa i engelska så det är bara att bita ihop I guess. Men inte är det muntert.

FOUL-möte idag, det gick bra. Generalen är tillbaka efter sin solsemester. Vill också åka. Pratade om att åka utomlands när mamma och pappa var här, de funderade om vi skulle åka någonstans tillsammans allihop när lillebror tar studenten till sommaren. Vi har faktiskt aldrig åkt utomlands tillsammans så det kanske skulle funka. Vill till någon storstad i Europa, inte bad/sol i 2 veckor, då får jag krupp på päronen om jag känner mig själv rätt. Men men, det återstår att se om det blir något av med det eller inte. Kommer i alla fall att dra till England i vår, det blir fett med nice. Om jag nu klarar kursen vill säga...verkar kanske inte så lovande för tillfället heh.


Ditt medlidande kan jag vara utan...



/L

Jag tänker på dig precis just nu

Det blev en rolig helg, kul med karneval och så. Vi hade pyntat oss rejält och det blev sjukt uppskattat!
Idag har det varit soft. Först träff med frukostklubben hemma hos Oskar. Alltid lika kul att gå igenom helgen samtidigt som man trycker i sig nyttigheter och kolla på något värdelöst program, idag blev det idol-repriser. Drog hem och pluggade (dvs sov) någon timme sen blev det häng hos Jon med film och kokosbollar, massa te och cola. Gutt mos.
Dock är klockan alldeles för mycket nu, borde sova om jag ska orka upp och plugga imorgon, har fortfarande massa att ta igen...



/L

Jag vill kräkas på dig

och på alla andra som ska envisas med att bry sig, tycka och tänka, ha åsikter om allt och alla. Framför allt folk som dömer utan att egentligen veta någonting. Jag är inte avundsjuk på nått jävla pretto/helylle liv, jag är nöjd precis som det är. Tack. Så sluta bli så förskräckta så blir allt mycket bättre. Och är det något du vill säga kan du ta det med mig direkt istället för att snacka bakom ryggen på mig. Bara så du vet att jag vet.



/L

Heaven in your eyes

Dagen började lite lätt trevande med att jag drog hem till Ida och käkade brunch tillsammans med Jonte och Oskar. Fasen vilken bra idé, äta nyttig mat när man är äckligt bakis och trött. Ny tradition, lätt. Helst tillsammans med er också :)

Orsaken till att vi var bakis och luktade något suspekt var att vi befann oss på Hg igår, som vanligt. Det blev även efterfest tills Oskars granne började banka i väggen. Kände att det var dags att ge upp då, klockan var ju ändå 06.00. Lek på lekplats och en flaska sambuca, helt okej. Missade dock min didaktik idag, men hey, det är värt det.

Pratade med min mamma idag också, hon och pappa kommer hit på fredag, vilket innebär att jag INTE ska dra till Hg på torsdag. Jag ska vara hemma och städa. Punkt.



/L

Fucking essay

Varit igång länge idag. Gick upp kl 04.00 för att pallra mig iväg till skrivsalen i Kårallen och köande. Det var mysigt faktiskt, en mycket god idé av oss att hämta upp kaffebryggaren från sektionsrummet. Vi lär ha tömt godisautomaten i A-huset också... Koffein och socker, mycket bra början på dagen.

Begav mig hem för att plötsligt bli sjukt förundrad (och förargad möjligtvis) av mig själv. Kom på att jag inte ens kom ihåg när jag lagade mat senast. Tänkte att det var bäst att råda bot på det och fixade massa mat, så nu har jag matlåda också. Jättebra.

Haft FOUL-möte idag också. Det gick smidigt för ovanligheten skull och var över relativt snabbt. Bra möte. Sen blev det plugg från kl 16.00 till 19.30 i Colosseum. Läst och skrivit ofantligt mycket, mer än vad jag gjort under hela kursen hittills tror jag. Nu måste jag bara få klart min jävla essay så att jag kan lämna in den imorgon bitti. Det går verkligen inte att få ut något vettigt, jag har inga ideér alls känns det som. Inte har någon kunnat läsa igenom den heller eftersom jag inte kunnat vara med när min essay-grupp träffats. Skyller på Nolle-p om det går åt helvete. Kommer skylla på Nolle-p hela hösten om det går dåligt. Kanske några år till....



/L

Charlize

Herrejävlar vad bakis jag är, det har inte varit såhär illa på jag vet inte hur länge. Men det är värt det, hade jättekul igår. Sprang runt i 1920-tals outfit och va glad. Nu ska jag äta kexchoklad, det börjar bli dags att få något i magen. Ska upp och köa tidigt imorgon bitti, känns sådär kul, men förhoppningsvis blir det lika kul som det brukar vara. Hoppas bara jag vaknar i tid...




/
L

Brickmongo

Igår när jag skulle byta linser visade det sig att den vänstra var trasig. Kul. Beställde nya igår så de kommer antagligen på måndag, men fram tills dess får jag ha glajjer på mig. Detta ledde till att jag igår kväll för första gången någonsin var ute på krogen iklädd glasögon. Kanske var det därför världen snurrade lite väl mycket på vägen hem... Det kan ju inte ha berott på de 12cl mörk rom jag drack inne på Platens. Aldrig.

Jag funderar på om jag ska samla mina få kvarvarande krafter och släpa mig ner mot Hemköp, jag vet att jag måste men det känns just nu ungefär likvärdigt med att bestiga Mount Everest. I motvind. På tal om motvind, när man har hellugg får man supersnygg solfjäder frilla a´la 1985 varenda gång man sticker nyllet utanför dörren och det blåser ute. Lagom kul. Lite onödig info bara.
 
Ikväll är det tema Black Jack som gäller, födelsedagsfest. Det blir nog roligt, ska bara piggna till lite först. Ska köpa 1,5 liter Loka jordgubb/guava och dra i mig tror jag. Det är min nya kärlek.




/L

Schleten

Försov mig idag. Föreläsningen började 8.30, jag vaknade 8.35... suck. Just då i det tillfället önskade jag att jag inte hade satt min fot på Hg igår. Den ångesten försvann dock snabbt när jag kom ihåg hur kul jag faktiskt hade. Lite sliten var jag i och för sig, jag säger bara tack gode gud för vilorummen i Key. Kan vara guds bästa skapelse genom tiderna, i alla fall för en trött halvbakis student som mig som inte orkar hålla sig vaken på lunchen.



/L

RSS 2.0