Lovely!

Jag kommer nog inte tillbaka hem igen.
Det e for kul har



L


Nu så

Shit, nu bär det av, äntligen!
Måste stresspacka det sista innan bussen.

Ha det så fint, får väl se om det blir någon uppdatering av bloggen, det märks.





/L

Panik!

Hjälp, jag vet inte vad jag ska packa! Känns som att oavsett vad jag bestämmer mig för att lägga ner kommer bli fel och jag kommer säkert glömma massa saker som jag behöver, och så här dags imorgon är jag utanför Sveriges gränser och kommer inte kunna få tag i de saker jag glömt. AHHHH!

Idag var jag, Ida, Martin och Mattias i Norrköping. Jättekul, solen sken och Norrköping är vackert. Kikade in på Arbetets Museeum, kollade bland annat "Hästmannen". Fina foton med fula ramar, men helhetsintrycket var i alla fall att Småland är och förblir förbaskat vackert, samt att killen har sjukt stort skägg och fin inställning till livet.

Åter till resväskan...



/L

Tråkdag

Usch jag har jättetråkigt. Borde städa men jag har ingen lust. Lite sugen på att ut och gå en promenad eftersom det inte regnar och solen skiner i alla fall lite. Måste passa på.

Jag har en oplanerad fredagskväll på evigheter. Give me a call!





/L

Kravall Orginall

Det var sjukt kul faktiskt. Började med en förfest hos Jonte och sen gick jag, Ida och Mattias till hg. Det var tomt, så vi snackade med personalen om en massa förbättringar vi tyckte att hg skulle göra. Typ öppna fik, det var sjukt mysigt med levande ljus, soffor och bord i sittningssalen ikväll. Go for it, jag kan jobba.

Folk blev fulla och så även jag, fast jag toppade nog aldrig riktigt. Tröttnade lite när det spelades Barbie girl 2 ggr, en på dansgolvet nere och en uppe. Men men. Blev bjuden på öl av Hama, gutt, och drack väl mest vatten sen tror jag.

Skulle gå hem men träffade en snubbe från Bi6 och fröken Björn, så det blev Statoil. Ett litet tips från coachen; åk aldrig på Björns pakethållare. Sjukt obekväm. Btw så finns det inga baguetter på Statoli längre. Finns bara ciabatta, vilket i och för sig är mycket godare. Och till samma pris, vilket kap!

Anyways, jag kommer inte komma upp till seminariet imorgon, och nu ska jag äta popcorn. Sjuk mening, om man ska se till grammatiken alltså.


En puss till Julia som va kvar till mycket längre än 21.00 (som brukar va standarden) kan jag också dela ut, och till alla andra som förgyllde min kväll.

Sov så gott, vi ses säkert i dimman imorgon.



/L

Ojdå

Såg att det va massa jag skulle ha läst och förberett tills dagens andra seminarie. Kanske hinner gör lite om jag åker iväg till skolan snart, men lär ju få sitta och skämmas, alla andra har säkert förberett sig. Måste sluta vara så slarvig.

Ikväll är det kravall på hg. Spexigt värre. Har inte så stora förväntningar, lär mest va som en vanlig hg-kväll fast i ovve. Men det blir nog kul. Mindre roligt är att jag har seminarie 8.30 imorgon, får väl se hur det går att ta sig dit. Krypa i overål kanske?

Solen skiner idag igen, kanske vågar man hoppas på att våren har kommit? Såg folk som satt ute och grillade igår, så mysigt, jag längtar till alla förfester som kommer förflyttas utomhus.

Nä, nu ska jag käka, sen blir det skooooola till 17.00.

Våga vårjacka?



/L

Typ hemma?

Jag bor på flera ställen. Korridoren och Oskis, men även på [hg] och i Key. Härligt med omväxling. I korridoren kan jag göra vad jag vill, i Oskarshamn har jag praktiken, på [hg] stillar jag mitt begär efter alkohol och i Key försöker jag klara studierna och fikar med trevligt umgänge. Har suttit hela dagen i Key, samma som igår, fast idag har jag förberett seminariet till imorgon (massa writing...) och börjat lite med pedagogical grammar. Skulle egentligen skrivit klart VFU-rapport nr 3 och läst ett kapitel i didaktikboken med, men någon måtta får det va. Hinner inte riktigt med det.

Om cirkus 1 timme är det sektionspub i Gasquen. Skönt att det inte ska tragglas igenom något möte innan, även om de har en tendens att skyndas på när alla vet att ölen väntar efteråt. Det är så sköna prioriteringar inom lärarsektionen.



/L

SOL!

Även om den har försvunnit nu så kommer jag leva på solens besök hela dagen. Folk satt ute på gräsmattor och solade när jag kom till campus! Gutt mos.

Sitter och försöker komma ikapp med lite grejer som släpar, typ 3 VFU-rapporter. 1 är helt klar nu, en mer än halvklar och en typ halvklar. Det går ju framåt det här. Dags för lunch tror jag, vill ju inte bli överarbetad.



/L

Lördag

Nu är helgen snart slut. Tänk på det ni, glada jävlar.

I torsdags kväll åkte jag på snabbvisit till Oskarshamn. Anledning: min mamma fyllde år så jag tyckte hon kunde behöva en överraskning i form av mig själv. Hela famijen gick ut och käkade monsterburgare på kvällen och det var faktiskt riktigt najs. Sen åkte jag hem på fredag morgon igen. Från ett soligt småland till ett grådaskigt östergötland. Varför flyttade jag nu igen?

Fredagen spenderades med massa bussåkande fram och tillbaka från resecentrum, ryd, garnisonen och resecentrum igen. Polisen, bolaget, banken och massa sånt. Sen blev det filmkväll i Key 1, en skräckis. Visade filmen Rec, en spansk zombiefilm typ. Bra. Jäkligt intensiv.

Förfest hos Mattias och Amanda och därefter utgång på hg och efterfest hos Axel som hade en dunk med vin i. Sen gick jag och becka hem.

Missade utflykten idag, får följa med en annan gång. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men pratade med Ida nyss som hade köpt vin i en flaska som såg ut som en termos. Då kan ju kvällen knappast bli annat än en 10-poängare.






/L

Klantskalle_87

Jag vaknade faktiskt i tid idag (06.00) och skrev klart mina notes, eller nästan i alla fall. Blev lite väl engagerad och helt plötsligt blev klockan 9.45. Oj då, dags att börja gå mot campus. Väl där ser jag att ingen annan i min grupp är utanför rummet där vi ska va, utan nej, dom är INNE i rummet och har redan börjat. Tog ett tag innan min hjärna var vänlig nog att påminna mig om att jag började 10 prick idag, inte kvart över. Insåg att jag va 20 minuter sen och att jag inte skulle bli så populär om jag klampade in mitt i deras diskussion, så jag gick hem igen. Härligt med fler poäng som kommer släpa efter...






/L

Ölprovning!

Ikväll anordnade Kulturutskottet ölprovning på VilleValla. Det blev en klar hit! Jättekul, lärorikt och spännande med konstiga ölsorter man vanligtvis inte skulle dricka. Om, eller när, det blir dags igen så kom dit. Det är helt klart värt 225 kr, maten var jättegod och vi fick prova så många öl att jag inte ens minns. Perfekt! Blev lite efteröl på 55:an, måste säga att det kändes lite konstigt att inte känna några fruktiga toner eller den fylliga smaker. Kanske för att vi beställde in "en stor stark"...

Usch, måste snart upp igen och skriva klart mina notes inför seminariet. Träffade dock en tjej som ska ha seminarie i samma lilla grupp som jag imorgon nu ikväll, och hon hade inte heller skrivit klart. Jag fick så bra samvete att jag tog en öl till. Sen blev det taxi för bussarna hade slutat gå.



/L

Låt det bli den 22 Mars. Nu!

Ännu en dag har passerat endast innehållandes plugg. Romaner hit och dit samt lite rapportskrivande och pedagogical grammar. Fisk va tråkigt det har varit, och jag är inte ens klar. Måste upp tidigt imorgon igen och svettas framför datorn x antal timmar. Börjar klockan 13 med seminarie imorgon, följt av rapportredovisning (som egntligen skulle varit upplagd på itslearning för 3 dagar sedan...) till kl 17.00. Helvetesjävlaskit typ. Dagens höjdpunkt var när jag hittade Jane Eyre på youtube, då kanske ni förstår hur kul jag har det om dagarna nu.

Klockan 19.00 behövde jag en paus och mat så jag fick med mig Jonte till hg för käk. Alla drack öl utom Lisa för hon ska plugga. Höll mig till cola vilket inte tillhör vanligheterna.

Imorgon är det dags för kulturutskottets ölprovning på VilleValla! Det ska bli spännande, hoppas man fattar tycke för någon ny öl, känner att man kanske borde variera sig mer än att bara ta det billigaste hela tiden, även om ekonomin sällan tillåter något annat...

Killen (gubben?) på AV-Service och jag börjar för övrigt bli sjukt tighta. Han lovade att han skulle lära sig mitt namn tills nästa gång jag var där. Upprepade det typ 5 ggr som någon form av mantra och log lite konstigt. Vet inte om jag vill/vågar gå dit igen.

Hepp, men lite Pride and fucking Prejudice då kanske?



/L


Poff

Idag har jag varit duktig och tvättat och fixat matlådor, allt innan klockan 11.00. En måndag. Jag önskar att jag fick fler sådana ryck och tog tag i mitt liv lite oftare.
Nu blir det skolan, Pride and Prejudice och några liter te. Sen är det möte.




/L

Lättnad

Nu är jag hemma efter gyckel, förfest, eftersläpp, statoil och efterfest. Eller "efterfest" kanske man ska kalla det. Jag kan åter igen bara säga att jag är så jäkla glad att jag har flyttat från Oskarshamn, sen får ni dra slutsatsen själva. Eftersläppet var kul, sprang mest runt som vanligt och hängde med random folk. Körde Twister 2 ggr, och första gången vann jag! Sen kom Staffan och våldsspelade och då gick det helt enkelt inte att vinna. All heder åt dig, men bered dig på hämnd när du minst anar det.

Ska bli så himla skönt att bara sova imorgon och inte behöva ställa klockan. Kommer säkerligen sova bort hela dagen, men det kan det vara värt.



/L

Överallt och ingenstans

Nu är jag hemma. Varit en effektiv dag, men en massa cyklande fram och tillbaka. Först seminarie 8.30 imorse som gick asbra (!). Efter det blev det en sväng hos polisen och sen in till stan. Hittade en födelsedagspresent till mamma och vin till mig själv. Har även hunnit med att prata med pappa, försökt få tag på min lillebror som är och flänger runt i Köpenhamn, renskrivit protokoll som jag glömde bifoga, laga mat och gyckelträna. Puh. Nu är det snart dags för förfest, sedan väntar [hg].




/L

I tid

Hey, jag har lyckats bli klar med frukosten jättelång tid innan jag behöver åka till skolan. Börjar 08.30, om en timme alltså. Happ, nu då? Om jag lägger mig i sängen och kollar på teve kommer jag att somna och om jag åker iväg till skolan kommer jag sitta och dricka te. Kanske kunde städa lite iofs.

Igår var det filmvisning i Key 1 som vi i kulturutskottet stod för. Kom fler männoskor än vid förra tillfället, härligt! Hoppas det fortsätter så. Bra film, framför allt rolig.

Idag har jag massa grejer att fixa med och kommer behöva åka kors och tvärs över hela Linköping. Typ.
(och det kommer säkert blåsa och vara motvind så allt känns lite extra opepp. Men det är i alla fall fredag)






/L





Dags för mat kanske

Idag är jag egentlogen ledig men har tänkt gå på ett seminarie  i alla fall. Inte för att jag är extra intresserad utan bara för att jag egentligen har det nästa vecka, fast då kan jag inte gå. Har för mig att det är obligatorisk närvaro på det också så jag vågar inte missa, vore lite kässt faktiskt.

Igår var Mita och jag på Lars lektion för första gången på läääääänge. Det gick bra men va pinsamt. Det var även mitt ena tenta-resultat, 2 poäng! Fatta grejen, jag är asdålig.


Ikväll är det filmvisning i Key kl 19.30. Komsikomsi!




/L

Tisdag?

Jag har ingen koll på dagarna längre. Varit fri från skolan idag fast jag har varit där i alla fall.

-suttit och försökt sälja biljetter
-uppdaterat LiU-kortet
-anmält mig till seminarie
-varit på AV-service och grejat inför torsdag

Lite effektiv i alla fall. Fixat matlådor och varit och handlat med.  Det har alltså inte hänt så mycket roligt idag.




/L

HA!

KLAAAAAR!!! Precis innan kl 21.00 också, satsade på att försöka var klar cirkus vid den här tiden och det gick! Fast ja, resultatet är inte det bästa jag presterat, men vafasen, jag försökte i alla fall. Jag lyckades strypa hemtentan, fast det gick långsamt.

Nu ska jag äta och läsa något jag inte behöver läsa.




/L

Full fart

Okej.
Hemtentan, nu ska du dö.




/L

En liten genomgång

Okej, kvällen har varit helt fuckad. Här kommer en liten genomgång.

Förfest nr 1: Möter Mita kl 20.00 för att sedan cykla bort mot Rydsvägen någontingen. Hamnar på det vi trodde var klassfest men som istället visar sig vara en kombinerad födelsedagsfest. Hade inte någon present med oss och lovade bort en sång. Drack sangria och kände att vi inte alls passade in bland folket. (Hade kunnat skriva mycket elakare och vad jag/vi egentligen tyckte, men eftersom jag inte vet riktigt vilka som läser bloggen så håller jag det på en snäll nivå. Fast nu har jag i och för sig redan typ avslöjat mig... Attans.)

Förfest nr 2: "Hej, proppen har gått så vi har inget lyse i lägenheten" Det var dryga Stockholmare, grannar och några enstaka stearinljus. Sen kom Securitas (Väkturias) och fixade biffen. Det var fiskar i vita bunkar och jättefå sittplatser. Men vinet tog nästan slut, och hade det inte varit för blåa skjortan så hade allt varit frid och fröjd.

Vid bankomaterna bråkades det med några småglin och Mattias föll tillbaka i sin ungdoms gangster vanor.  Han försvarade oss stackars tjejer, men jag tröttnade efter 30 sekunder och hämtade hg:s vakter så dom fick ta över.

Sen blev det hg. Där rullade allt på som vanligt och jag hade kul. Tjejen som våldskräktes inne på toan var roligast (och mest tragisk) på hela kvällen. Fan, när man känner att man måste kräkas kan man väl i alla fall ha dörren stängd och se till att Drotz inte står utanför.


Sen blev det knäckebröd med ost och vitlökssås hemma hos Mita och Valona. Sjuuukt gott.

Tänkte även bjuda på några citat ala Surlisa herself från kvällen:


-Okej, jag ska bara ta på mig min sko, det tar 10 minuter.
- Ja men det verkar va en sjukt trevlig kille. Jag vill gärna ha hans nummer. Verkligen.
- Mita, jag vill ha Ooooooost!!!
- Nej för helvete det är inte vatten, det är vin. Vitt vin.


Även några mindre bloggvänliga förekom under kvällen, men eftersom jag inte till skillnad från Lars har någon som skriver upp allt dumt jag säger och gör så kommer ni aldrig få veta det. Om ni inte va där vill säga...


Imorgon blir det pizza och snack om blåa skjortan.

Tack för en trevlig kväll!




/L

RSS 2.0